El local que havia ocupat Imaginarium tindrà nou inquilí

Canviarà totalment el sector comercial de l'establiment
El local que havia ocupat Imaginarium a la plaça del Mercadal
El local que havia ocupat Imaginarium a la plaça del Mercadal | Carla Bergadà

 

El local que Imaginarium va deixar buit el mes de febrer de l'any passat tornarà a tenir vida. S'hi traslladarà, segons ha pogut saber delCamp.cat, el quiosc Roslena de l'altre cantó de la mateixa plaça del Mercadal. Aquest canvi d'ubicació, sense moure's del centre mateix de Reus, permetrà a l'empresa obrir el segon establiment que combina el negoci tradicional del quiosc amb el de cafeteria i plats lleugers, seguint el model del local que té la mateixa Roslena al capdavall del carrer Ample.

Empresa a l'alça


Mentre des d'alguns fòrums es discuteix i es mira amb preocupació el futur comercial de Reus, Roslena opta per obrir el segon establiment d'un format que, com l'empresa mateixa, han fet néixer a Reus. El que fins ara era un quiosc de dimensions reduïdes es convertirà en un quiosc-cafeteria que, a més, també servirà plats sota el lema «menjar bo, sa i ràpid» segons expliquen al seu lloc web.

 

Expansió empresarial

El que havia estat un quiosc vol oferir «a aquells que no disposen de molt de temps, un estil de vida saludable» on destaquen, a més del servei de cafeteria i entrepans, també els plats pensats per al dinar. És el següent pas d'un negoci que, havent nascut a Reus, ara té presència, també, a municipis com Tarragona i Salou, a més de la mitja dotzena d'establiments amb què compten a la mateixa capital del Baix Camp.


Canvi de sector econòmic

Les tasques per traslladar el quiosc a l'altra cantó de plaça ja estan en marxa i s'han pogut apreciar els darrers dies. Quan culminin, suposarà un canvi radical per al local que havia acollit una botiga de joguines els darrers anys, un negoci que, en el seu moment, s'havia traslladat des del carrer de Jesús a la plaça del Mercadal.
Comentaris

envia el comentari