El Teatre Bartrina acollirà l’obra 'Dansa de la Mort' i el concert d’en Pau Riba aquest cap de setmana

L'actuació s'emmarca dins del cicle musical «Accents», que aposta per la música d'autor
Pau Riba serà un dels cantautors que actuarà al festival.
Pau Riba serà un dels cantautors que actuarà al festival. | Cedida

 

El pròxim diumenge 15 d’octubre, a les 19.00h, el Teatre Bartrina de Reus rebrà el cantautor Pau Ribas en el marc del cicle musical «Accents», dedicat a la música d’autor. El cantant presentarà l’espectacle ‘Reus canta a Pau Riba’, en el que participaran vuit cantautors reusencs que acompanyaran aquest símbol musical de la cultura catalana. Es pot adquirir l’entrada de forma anticipada, a un cost de 12 euros, des del web del teatre, o directament a taquilla, per 15.

 

El dissabte 14 d'octubre però, l'activitat al teatre no descansa, ja que a les 21.00h, el Bartrina presentarà l'obra teatral 'Dansa de mort', d'August Strindberg, considerat un dels escriptors més importants de Suècia. Aquesta peça l'adapta el director Jordi Casanovas i s'hi podrà veure actuar a Lluís Soler, Mercè Arànega i Carles Martínez. L'obra representarà la trista vida d'un militar oblidat i avorrit i la seva dona, una actriu mediocre que no ha arribat a assolir els seus objectius. En aquesta ocasió, les entrades disponibles varien el seu preu entre els 20, 15 o 12 euros. Aquestes també poden adquirir-se mitjançant el web.


Altres activitats de l’«Accents» aquest cap de setmana

La programació del cicle «Accents» continuarà amb diferents espectacles al Teatre Bartrina en les pròximes setmanes, com pot ser el cas de l’actuació de Sanjosex  i Carles Belda del diumenge 29 d’octubre, quan interpretaran el disc ‘Canut’ o el concert de cloenda del cicle, el 5 de novembre, del que s’encarregaran Guillem Anguera i convidats, que presentaran el disc ‘14 km’. Les entrades es troben disponibles al web del teatre (12 euros entrada anticipada i 15 euros a taquilla) i a la de Cal Massó (8-10 euros).
Comentaris

envia el comentari