Màrius Serra, Antoni Bassas i Gaspar Hernàndez, entre els autors que visiten Galatea Llibres aquesta setmana

Per Sant Jordi, la llibreria reusenca s'omple d'activitats amb presentacions de llibres, signatures i tallers. També posem en marxa un sorteig d'una panera de llibres al nostre Instagram @TarragonaDigital
Signatures de llibres per Sant Jordi a Galatea Reus, l'any passat.
Signatures de llibres per Sant Jordi a Galatea Reus, l'any passat. | Josep Martí

 

Sens dubte el mes d'abril és especial per a Galatea Llibres, i és per això que ja han començat la ronda de presentacions de llibres i tallers per a tots els gustos i edats. Aquesta setmana, amb Sant Jordi a tocar, l'activitat serà molt intensa i aquest dimarts ja tindrà lloc la primera de les presentacions després de l'èxit assolit amb les diverses fetes la setmana passada així com tallers infantils i fins i tot la visita del conegut Halldor que va tocar algunes cançons als presents.


 

Així doncs, aquest dimarts 17 d'abril visitarà Galatea Llibres Gaspar Hernàndez per presentar la seva darrera novel·la, 'La dona que no sabia plorar', a partir de les 19.00 hores. El protagonista, alter ego de l'autor, és un jove periodista que treballa en un diari de comarques. Ell és una persona tímida, apocada i altament sensible, gaudeix de la feina però un dia se'n va al llit amb la sexòloga del diari, Daniela Costa-Pau.

 

L'activitat serà molt més intensa el divendres 20 d'abril, i és que Màrius Serra presentarà a les 19.30 hores el seu llibre 'La novel·la de Sant Jordi' i atendrà tots els assistents, i tot seguit serà el torn d'una signatura de llibres amb la presència de Joan Lluís-Lluís, Xavier Tedó, Antoni Bassas i Clara Queraltó, a partir de les 18.00 hores. 


 

SORTEIG TANCAT

També per celebrar Sant Jordi, sortegem una panera amb llibres de la sel·lecció que trobareu tot seguit amb títols molt variats i per a tota la família, gentilesa de Galatea Llibres. El sorteig es fa al nostre Instagram @TarragonaDigital, i per participar-hi heu de buscar el post sobre el sorteig que estarà publicat a partir del dilluns 16 d'abril al vespre i fins al divendres 20 d'abril. Els passos per participar al sorteig són els següents:

— Feu-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital.

— Deixeu un comentari mencionant amb qui compartireu els llibres de la panera de Galatea Llibres.

— Com més comentaris deixeu mencionant persones diferents, més possibilitats de guanyar!

— Teniu temps per participar fins al divendres 20 d'abril. Estigueu atents al vostre Instagram si participeu al sorteig, ja que si sou els guanyadors, us contactarem via missatge directe en aquesta xarxa social. Molta sort!


 

Calendari d'actes del mes d'abril.
Calendari d'actes del mes d'abril. | Cedida

 
Comentaris

envia el comentari