Presenten una samarreta per ajudar a finançar la creació del Lleó petit del Seguici Festiu de Reus

Es podrà comprar a partir de Sant Jordi a la parada del Lleó de Reus, que estarà instal·lada als carrers del centre de la ciutat
De la imatge del Lleó petit se'n faran samarretes i cartells limitats.
De la imatge del Lleó petit se'n faran samarretes i cartells limitats. | Cedida

 

La campanya per la creació del Lleó petit de Reus comença a agafar forma. Aquest dijous al vespre el cap de colla, Josep Lluís Rius; el secretari, Daniel Domínguez; i la il·lustradora Aina Martín van presentar la imatge divertida que servirà per recaptar fons i així ajudar la colla a la realització d'aquest nou element del seguici festiu petit reusenc.

 

La imatge, on es pot veure el Lleó petit de forma simpàtica amb la frase 'I tu, ets del Lleó petit?', servirà per crear una tirada inicial de 300 samarretes que es podran comprar a partir de Sant Jordi a la parada del Lleó, ubicada als carrers del centre, a un preu de 15 euros. A més també es farà una edició limitada de 12 cartells, numerats i signats per l'autora, que es podran adquirir per 100 euros.


Tots aquests diners serviran per finançar la creació del Lleó petit, el qual està realitzant l'escultor Manel Llauradó i està previst que surti per primer cop al carrer per la propera Festa Major de Misericòrdia. El cost de l'elaboració del Lleó petit aproximadament és de 6.000 euros la bèstia i 3.000 euros per la corona. 

 

La il·lustradora, Aina Martín, amb el secretari i el cap de colla del Lleó de Reus.
La il·lustradora, Aina Martín, amb el secretari i el cap de colla del Lleó de Reus. | Cedida

 

Allau de portadors

Durant les darreres setmanes, la colla del Lleó de Reus va fer una crida a la seva pàgina de Facebook per trobar els futurs portadors del Lleó petit, una campanya que va tenir molt èxit, fet que va obligar a tancar les sol·licituds abans d'hora. Prop de 200 nens i nenes es van presentar per ser els futurs portadors, i ara se'n farà una sel·lecció d'una trentena que tindran l'honor de dur aquest nou element festiu del Seguici Petit de Reus.
Comentaris

envia el comentari