La llibreria Galatea us ofereix diferents activitats per aquests dies

Des de contacontes de «Hansel, Gretel i la fada xocolatera» per la companyia Vivim del Cuentu, la Presentació del llibre «L'ungla i la carn» d'Isabel Salvat o la signatura de llibres per part d'Albert Espinosa
Interior de la llibreria Galatea de Reus | Cedida

 

El pròxim dissabte 10 de desembre, a les 12.00 hores, la llibreria Galatea de Reus que està situada al carrer Jesús oferirà el contacontes de Hansel, Gretel i la fada xocolatera per la companyia Vivim del Cuentu. Ja tenen diversos contes publicats i el que fan és agafar contes clàssics i versionar-los o, com ells diuen, des-explicarlos. Entre els més populars hi ha La princesa i els matalassos o La caputxeta forçuda. Dimecres 14 de desembre a les 19.30 hores hi haurà la presentació del llibre L'ungla i la carn d'Isabel Salvat. La presentació anirà a càrrec de Bel Olid, escriptora i presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. També hi intervindrà Joan Cavallé (Gent del llamp) i llegirà fragments la filòloga Antònia Farré. 

 

El divendres 16 de desembre a les 17.00 hores hi haurà la signatura de llibres per part del famós Albert Espinosa. El seu nou llibre es diu Els secrets que mai no t'han explicat per viure en aquest món i ser feliç cada dia. I va en la línia dels seus altres títols, llibres de superació personals molts cops relacionats amb la malatia que va patir ell i que també ha donat forma a sèries d'èxit com Polseres Vermelles.
Comentaris

envia el comentari