Inscripcions obertes per a l'espai professional del Trapezi

La Fira del Circ de Catalunya comença a escalfar motors per a l'edició d'enguany
Imatge d'arxiu del Trapezi de 2017
Imatge d'arxiu del Trapezi de 2017 | Antonio Bistouras

 

Primeres novetats de cara a la programació del Trapezi 2018. Si fa uns dies s'obria el concurs públic per trobar equip directiu de cara les properes edicions, avui s'han obert inscripcions a l'espai professional. Es tracta del vessant de la Fira del Circ de Catalunya dedicat tant a artistes com a programadors i distribuïdors. Fins el 27 d'abril, doncs, els privats, empreses i entitats interessades poden reservar-se una plaça per a les activitats que s'organitzen específicament per al sector.


El Trapezi 2018 tindrà lloc entre el 10 i el 13 de maig, i les activitats de l'espai professional es concentraran entre divendres i diumenge. Es tracta d'un espai que, en un futur, podria acabar acollint també l'activitat de formació en circ i arts escèniques que, quan va arrencar, duia a terme el Giny. Una vegada descartat el projecte amb què va néixer, des del consistori es vol destinar l'equipament a projectes de circ social com els que ja s'hi desenvolupen, i destinar la formació estricta a una de les branques del Trapezi.

 

En paral·lel, la programació oberta al públic també comença a conèixer ocmpanyies que la farciran. David Dimitri, amb l'espectacle L'homme cirque, D'Irque & Fien, amb Sol Bemol, el col·lectiu MPTA, amb Santa Madera, i les catalanes Mumusic Circus, Cia. Soon i Amer i Àfrica són alguns dels grups d'artistes que ompliran places, carrers i teatres de la ciutat durant l'edició d'enguany de la Fira del Circ de Catalunya.
Comentaris

envia el comentari