Entreguen els guardons del Premi Beca de Dansa Roseta Mauri

El Teatre Bartrina ha acollit aquest premi de dansa
Imatge de l'entrega de guardons del Premi Roseta Mauri. | Ajuntament de Reus.

 

El Premi Beca Roseta Mauri representa una autèntica marató de dansa durant els tres dies en què es porta a terme al Teatre Bartrina de la ciutat de Reus. Tot aquest cap de setmana, de nou del matí a deu de la nit, han passat més de 2000 persones pel teatre i s'han fet més de 28 hores de dansa sense parar. Un total de 650 alumnes inscrits pertanyents a disset escoles de dansa de deu municipis tarragonins han participat en aquest premi.


Aquest diumenge a la tarda s'ha fet la gala de lliurament de premis de la vuitena edició del Premi Roseta Mauri. Per una banda, el premi a la trajectòria en el món de la Dansa Roseta Mauri 2017 ha estat per Enriqueta Prats Auqué, mentre que els guanyadors dels premis concedits per l'Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona han estat els següents: en primer lloc, Héctor Tarro; en segon lloc empatats, Arnau Castro, Miriam Valero i Adrián Hernández; i en tercer lloc, Alba Boliches.

 

Per l'altra banda, els premis lliurats per l'escola del Centre de Lectura han estat per Sara Porta, Guillem Vallvé, Marina Boj, Jénifer Hernández, Laura Busquets, Claudia Fernández i Mireia Molias. Les beques Ajuntament de Reus i l'escola Núria Díez han estat per Mariona Sans, Lucía Villa, Paula Alcaide i Natalia Hervás. Les beques de la Coordinadora de Dansa de Reus han estat per Lidia Fortuny i Erika Perelló. 


Cal destacar que les beques de l'escola Artis Fraga han estat per Fly me to the monn, Pastoral, Corales i Somriures, mentre que les beques de la Coordinadora de Dansa de Reus han estat per Happy tapping i Omo Desireé Diaz i Marta Navarro. Finalment, les beques de l'Escola de Dansa han estat per Break time i Plaza de Abastos. També s'han repartit més de 200 premis, a més d'altres guardons com ara beques de formació i vals de compra de material útil per a l'estudi.Comentaris

envia el comentari