El projecte Cantània 2016 arriba a Reus

350 alumnes de 10 escoles participaran en aquest macroconcert

El Cantània 2016 se celebrarà al Teatre Fortuny. Foto: ReusDiari.cat

 

Un total de 350 alumnes de 10 escoles del Baix Camp participaran en el concert de Cantània, que tindrà lloc el pròxim 14 de juny a les 17.30 hores al Teatre Fortuny de Reus. L'esdeveniment, que se celebra per primera vegada a la comarca, serà possible gràcies al finançament de la Fundació Privada Reddis.

 

 

Enguany, la cantata porta per títol «Babaua. Les desventures de Mimí», una composició musical de Jordi Domènech amb text de Pere Riera i amb Elisenda Carrasco, Oriol Castanyer, Montse Meneses i Josep Prats a la direcció musical.

 

Les escoles que participaran en aquest macroconcert de Cantània 2016 seran: Misericòrdia, l'escola Prat de la Riba, l'escola Cèlia Artiga, l'escola Dr. Alberich i Casas, l'escola La Vitxeta, l'escola General Prim i el Col·legi Puigcerver de Reus, l'escola Santa Caterina de Vinyols i els Arcs, l'escola Mestral de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i la ZER Baix Camp Nord, que inclou alumnes de les escoles Teresa Salvat i Llauradó de l'Aleixar i els alumnes de l'escola Cingle Roig de Vilaplana.
Comentaris

envia el comentari