Desenes d'activitats a «Amb gustos d'estiu» per gaudir de l'estiu i els centres cívics a Reus

Hi haurà una desena d'activitats que tindran com a centre neuràlgic els diferents centres cívics de la ciutat.
La regidora Montserrat Flores durant la presentació de la programació d'estiu dels Centres Cívics de Reus.
La regidora Montserrat Flores durant la presentació de la programació d'estiu dels Centres Cívics de Reus. | cedida

 

La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència de l'Ajuntament de Reus ha presentat la programació «Imagina 2018, amb gustos d'estiu». Hi haurà una desena d'activitats formatives, lúdiques, culturals i socials que tenen com a centre neuràlgic els diferents centres cívics de la ciutat. Es tracta d'activitats de formats molt diversos en què hi ha un fil conductor: la interrelació entre persones i entitats per gaudir de la ciutat des dels espais comuns, com són els centres cívics, els carrers, les places i els diferents equipaments culturals. Els Jardins del Mas Juroca, al Centre Cívic Migjorn, seran l'escenari de la presentació pública de la programació, aquest divendres 18 de maig a les 19.00 hores. Hi haurà música ambiental i un tast obert de cerveses. 


Desenes d'activitats per a tots els gustos

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha explicat que, amb l’objectiu de dissenyar una oferta prou complerta per donar resposta a les necessitats de la ciutadania, «des dels centres cívics s’ha treballat colze a colze amb els usuaris i usuàries d’aquests espais i amb les entitats que s’hi ubiquen per confeccionar una programació d’activitats d’estiu que inclou un gran nombre de propostes amb formats molt diferents i de múltiples característiques».

 

Sota el paraigua d'«Amb gustos d’estiu», els centres cívics ofereixen durant els mesos de juny i juliol una àmplia programació d’activitats, una programació d’activitats obertes que ofereixen la possibilitat de gaudir i relacionar-se des de molts àmbits diferents, ja sigui caminant, aprenent, coneixent, ballant, jugant o fent tertúlia. Donant així sentit a un dels grans objectius dels centres cívics que és esdevenir equipaments de participació i de proximitat. Entre les propostes hi ha activitats com ara ioga al parc, ball a la plaça, dibuixar al museu, vesprades de ball folk i de monòlegs, jocs al carrer, visites a exposicions, caminades o xerrades.
Comentaris

envia el comentari