'Els xumets de la Mulassa', el nou conte de Conxi Baraut amb les aventures del Seguici Festiu de Reus

Aquest és el quart conte de l'escriptora i il·lustradora reusenca, i es podrà comprar en diferents llibreries i establiments de Reus. Sortegem 5 contes 'Els xumets de la Mulassa' al nostre Instagram @TarragonaDigital
Conxi Baraut, autora dels contes sobre el Seguici Festiu de Reus.
Conxi Baraut, autora dels contes sobre el Seguici Festiu de Reus. | Laia Solanellas

 

Aquest Sant Jordi si els vostres fills són uns enamorats de la Festa Major de Reus, ja teniu el llibre ideal perquè gaudeixin. Es tracta de 'Els xumets de la Mulassa', de la il·lustradora i escriptora reusenca, Conxi Baraut. En aquest conte els petits gaudiran amb la història que explica com els nens i nenes han de donar l'important pas d'entregar el seu xumet a la Mulassa de Reus perquè ja s'han fet grans, un conte ideal tant per al missatge com per a la diversió, i amb el qual també podran començar a familiaritzar-se amb un altre idioma que no sigui el seu, ja que el llibre està escrit en català i anglès.

 

El conte va dirigit a nens i nenes d'entre 1 i 6 anys, i compta amb il·lustracions molt divertides i acolorides que despertaran l'interés dels petits i faran que s'ho passin d'allò més bé descobrint aquesta nova aventura en llibre del seguici reusenc. Aquest no és el primer títol de Conxi Baraut, però sí que té una diferència respecte als altres, i és que els protagonistes aquest cop són el bestiari del Seguici Festiu de Reus, i no els Gegants, amb especial protagonisme del Drac i la Víbria, que s'estrenen als llibres de Baraut.

 

El conte 'Els xumets de la Mulassa' és el quart que publica la reusenca.
El conte 'Els xumets de la Mulassa' és el quart que publica la reusenca. | Laia Solanellas

 

Col·lecció de contes de Reus

Si amb un conte no en teniu prou, aquest és el quart que Conxi Baraut publica. 'Els Gegants i la Festa Major' va veure la llum el Sant Jordi de 2015, i el va seguir 'El Tió arriba a Reus' per Nadal. 'Els Gegants van de pícnic' va ser el títol que es va estrenar per Sant Jordi del 2016 i finalment 'Els Gegants i el bestiari per pintar i escriure' es va publicar el Nadal del mateix any. En tots els contes s'hi poden trobar espais de Reus que són fàcilment reconeixibles per als nens i nenes, i estan estructurats amb missatges i aventures clars i concises i, sobretot, amb molta il·lustració.

 

Baraut és una jove artista reusenca que compatibilitza la seva feina al capdavant del seu negoci familiar, la Cristaleria Marsal, amb les seves passions: la pintura i l'escriptura. Podreu comprar els contes amb les aventures del Seguici Festiu de Reus a la mateixa Cristaleria Marsal, a Galatea Llibres, la Llibreria Gaudí, la Llibreria Araceli, la botiga Bat a Bat i al Roslena de la plaça de les Oques de Reus.

 

Sortegem 5 llibres 'Els xumets de la Mulassa' a l'Instagram @TarragonaDigital.
Sortegem 5 llibres 'Els xumets de la Mulassa' a l'Instagram @TarragonaDigital. | Laia Solanellas

 

Sortegem 5 llibres 'Els xumets de la Mulassa'

Des de delCamp.cat volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 5 llibres 'Els xumets de la Mulassa'. El sorteig es farà al nostre Instagram @TarragonaDigital, i el dimarts 17 d'abril publicarem un post que haureu de buscar i seguir les instruccions, que seran les següents:

Feu-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital.

— Deixeu un comentari mencionant algú que també sigui fan del Seguici Festiu de Reus.

— Com més comentaris deixeu, mencionant persones diferents, més possibilitats de guanyar!

— Teniu temps per participar fins al divendres 20 d'abril. Estigueu pendents del vostre Instagram, perquè si sou els guanyadors us enviarem un missatge privat per aquesta xarxa social. Molta sort!
Comentaris

envia el comentari