Els millors llibres per comprar i regalar aquest Sant Jordi

A Galatea Llibres us han preparat un llistat amb llibres de ficció, no-ficció i infantils per agafar idees per aquest Sant Jordi. Sortegem a l'Instagram @TarragonaDigital una panera de llibres gentilesa de la llibreria reusenca!
El Sant Jordi a Galatea Reus.
El Sant Jordi a Galatea Reus. | Josep Martí

 

L'abril és un més molt especial per Galatea Llibres amb l'arribada de Sant Jordi, és per això que ja ho tenen tot a punt perquè trobeu qualsevol títol que esteu buscant, tant a la lliberia com a la seva pàgina web. A més, també es tracta d'un mes molt mogut a la llibreria reusenca, ubicada al carrer Jesús 5-7 de Reus, amb moltes presentacions, tallers i signatures de llibres que podeu seguir a la seva pàgina de Facebook. Si encara esteu indecisos i no sabeu quin llibre comprar i regalar aquest Sant Jordi 2018, a Galatea Llibres us han preparat 5 recomanacions en les categories de ficció, no-ficció i infantil, amb títols que us faran gaudir de la lectura.

 

Imatge de la panera de llibres que sortegem amb Galatea Llibres.
Imatge de la panera de llibres que sortegem amb Galatea Llibres. | Cedida

 

També per celebrar Sant Jordi, sortegem una panera amb llibres de la sel·lecció que trobareu tot seguit amb títols molt variats i per a tota la família, gentilesa de Galatea Llibres. El sorteig es fa al nostre Instagram @TarragonaDigital, i per participar-hi heu de buscar el post sobre el sorteig que estarà publicat a partir del dilluns 16 d'abril al vespre i fins al divendres 20 d'abril. Els passos per participar al sorteig són els següents:

— Feu-vos seguidors de l'Instagram @TarragonaDigital.

— Deixeu un comentari mencionant amb qui compartireu els llibres de la panera de Galatea Llibres.

— Com més comentaris deixeu mencionant persones diferents, més possibilitats de guanyar!

— Teniu temps per participar fins al divendres 20 d'abril. Estigueu atents al vostre Instagram si participeu al sorteig, ja que si sou els guanyadors, us contactarem via missatge directe en aquesta xarxa social. Molta sort!

 

Recomanacions FICCIÓ

Bon dia, són les vuit!
Bon dia, són les vuit! | Cedida

 

Títol: Bon dia, són les vuit!

Autor: Antoni Bassas

Editorial: Destino

Pàgines: Destino

Preu: 20.50€

Resum: Premi Josep Pla 2018. Per fi, Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit! és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia. Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit! és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d’un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu.

 

Un amor
Un amor | Cedida

 

Títol: Un amor

Autor: Alejandro Palomas

Editorial: Columna

Pàgines: 464

Preu: 20.50€

Resum: Premi Nadal 2018.  L’únic anhel de l’Amàlia, una dona entranyable de més de setanta anys és vetllar, «costi el que costi», per la felicitat de les seves dues filles, la  Sílvia i l’Emma, i especialment per la d’en Fer, el menor dels tres germans. Al reduït univers familiar se suma la tieta Inés, absent de la vida de la seva gran amiga Amàlia des que aquesta va decidir divorciar-se i que, ara vídua, ha tornat per quedar-se. Per imperatius burocràtics, la boda de l’Emma coincideix al calendari amb l’aniversari de l’Amàlia. Sense cap més opció, tots cinc decideixen celebrar les noces al matí i traslladar-se després a una casa de turisme rural per passar-hi el cap de setmana. Però la nit anterior, una funesta coincidència cau com una bomba sobre el mapa familiar i ho esquerda tot. També disponible en castellà.

 

Jo soc aquell que va matar Franco
Jo soc aquell que va matar Franco | Cedida

 

Títol: Jo soc aquell que va matar Franco

Autor: Joan-Lluís Lluís

Editorial: Proa

Pàgines: 304

Preu: 20€

Resum: Premi Sant Jordi 2017. El personatge que afirma haver matat Franco, Agustí Vilamat, neix el 1916 en una casa modesta de Solsona. Tot i ser un nen prudent, contemplatiu, perd un ull en un accident absurd. Aviat, gràcies a les revistes infantils que guarda un notari amic de la família, descobreix el gust per la lectura i pels secrets de la llengua, que no l’abandonarà mai. I així, uns anys més tard, baixa a Barcelona a fer de corrector lingüístic, poc abans que esclati la guerra. Una guerra que no s’acaba el 1939, perquè Franco, cedint a les pressions de Hitler, declara la guerra als Aliats i travessa els Pirineus. I la primera acció bèl·lica de l’exèrcit franquista a França és de bombardejar el camp d’Argelers, on ha anat a parar l’Agustí. Què farà aleshores el jove enamorat dels diccionaris?

 

La força d’un destí
La força d’un destí | Cedida

 

Títol: La força d’un destí

Autor: Martí Gironell

Editorial: Columna

Pàgines: 320

Preu: 21.50€

Resum: Premi Ramon Llull 2018.  Amb vint-i-un anys, Ceferino Carrión fuig de l’Espanya franquista, grisa i asfixiant, buscant aires nous. Després d’intentar-ho diverses vegades aconsegueix embarcar a bord d’un vaixell al port de Le Havre, a França, en direcció als Estats Units, per fer realitat el seu somni. A Nova Corea, torna a fugir a Hollywood, on un seguit de cops de sort el porten a viure a un pam de la glòria, a tocar de les estrelles de cinema que admira i de qui es convertirà en amic i confident. Amb James Dean projecten un restaurant plegats i malgrat la seva mort obrirà La Scala, un establiment que es convertirà en el referent del Hollywood dels anys cinquanta i seixanta. Preocupat per oferir no només un espai de confidencialitat sinó també un servei acurat a les celebrities del Hollywood daurat, Leon torna a Catalunya per comprar uns terrenys al Penedès i elaborar el seu propi vi. També disponible en castellà.

 

Mare de llet i mel
Mare de llet i mel | Cedida

 

Títol: Mare de llet i mel

Autor: Najat El Hachmi

Editorial: Edicions 62

Pàgines: 400

Preu: 20.50€

Resum: Mare de llet i mel narra en primera persona  la vida d’una dona musulmana del Rif, la Fatima, que ja adulta, casada i mare, deixa la seva família, el poblet on ha nascut, i emigra a Catalunya sola amb la seva filla, on malda per tirar endavant.

 

Recomanacions NO FICCIÓ

 

Dies que duraran anys
Dies que duraran anys | Cedida

 

Títol: Dies que duraran anys

Autor: Jordi Borràs

Editorial: Ara Llibres

Pàgines: 208

Preu: 22.95€

Resum: Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. Són moltes les imatges icòniques que va deixar la tardor del 2017. Dies que duraran anys ofereix una selecció de fotografies que Jordi Borràs, un dels fotoperiodistes més inquiets del país, ha deixat per a la posteritat, acompanyades de textos d’escriptors i escriptores de reconegut talent.

 

Reus desaparegut
Reus desaparegut | Cedida

 

Títol: Reus desaparegut

Autor: Francesc Olesti

Editorial: Efadós

Pàgines: 184

Preu: 22€

Resum: Aquest llibre ens convida a fer un recorregut insòlit pels carrers i paisatges d’un Reus que ja no existeix i que és difícil de reconèixer. A través d’una selecció de 165 imatges, l’autor mostra l’evolució de la ciutat des de finals del segle xix fins a la dècada del 1960. Ofereix un passeig visual pel nucli històric, pels barris i per l’entorn de Reus, i evoca un passat enriquidor, convertit en ombres pel pas del temps però immortalitzat gràcies a l’art de fotografia.

 

La invasió dels robots i altres relats d’Economia en colors
La invasió dels robots i altres relats d’Economia en colors | Cedida

 

Títol: La invasió dels robots i altres relats d’Economia en colors

Autor: Xavier Sala i Martín

Editorial: Rosa dels vents

Pàgines: 312

Preu: 16.90€

Resum: En un increïble viatge pel camins de l'economia, ple de sorpreses i de descobriments, Xavier Sala i Martín ens explica, entre altres qüestions, per què la impaciència pot esdevenir catastròfica per als nostres fills o per què en uns països hi ha més estafadors i mentiders que en d'altres. Gràcies a aquest llibre, i d'una manera propera i divertida, entendrem l'economia com una eina que ens ajuda a comprendre millor el món que ens envolta i descobrirem que la humanitat ha millorat molt i, a més, ho ha fet molt ràpidament. També disponible en castellà.

 

Brutal. Les receptes de Marc Ribas
Brutal. Les receptes de Marc Ribas | Cedida

 

Títol: Brutal. Les receptes de Marc Ribas

Autor: Marc Ribas

Editorial: Cossetània

Pàgines: 160

Preu: 18.90€

Resum: Un receptari amb els plats més saborosos, fàcils i sorprenents que us pugueu imaginar: àpats que es preparen en un moment, elaboracions per compartir amb els amics, plats pensats per menjar quan puguem... fins a 64 propostes fetes amb productes de mercat, coneguts per tothom, sense sofisticacions ni pressupostos exagerats. Des dels plats més clàssics fins als més innovadors, amb elements exòtics o sense, per als que ja tenen cert nivell i per als que tot just comencen, i també per a aquells que sempre van amb presses. 

 

S.O.S. cristians
S.O.S. cristians | Cedida

 

Títol: S.O.S. cristians

Autor: Pilar Rahola

Editorial: Columna

Pàgines: 464

Preu: 20€

Resum: Mai no hi havia hagut, des de l’època de les catacumbes, un intent massiu, organitzat i impune d’acabar amb comunitats cristianes senceres. Les dades colpidores que Pilar Rahola aporta en aquest llibre, d’una manera sistemàtica i rigorosa, són tràgiques i encenen totes les alarmes d’una sagnia que no sembla tenir aturador. Coptes, assiris, siríacs, ortodoxos de diverses litúrgies, protestants i també catòlics, pateixen avui l’estigma de la creu. Són màrtirs els caldeus assassinats pel Daeix per no voler convertir-se a l’islam, o els coptes morts per les bombes a les catedrals d’Egipte, o els cristians nord-coreans tancats per tota la vida en camps de treball forçat a causa de la seva fe. Això és el martiri i aquests són els màrtirs del segle XXI. També disponible en castellà.

 

Recomanacions INFANTIL

 

Germans!
Germans! | Cedida

 

Títol: Germans!

Autor: Rocio Bonilla

Editorial: Animallibres

Pàgines: 48

Preu: 15.95€

Resum: Un llibre fantàstic per parlar de l'amor-odi entre germans. Un relat molt original i divertit que es llegeix en ambdós sentits.  –Tindre un germà és molt molest! Sembla una mona, sempre fent pallassades.  –Tindre una germana també és molt molest! Tot li sembla malament i no em deixa jugar al que vull. Però, a vegades, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser, tindre un germà o una germana no està tan malament... però, i ser tres a casa?! Això sí que no! També disponible en castellà.

 

La bella desperta
La bella desperta | Cedida

 

Títol: La bella desperta

Autor: Vivim del cuentu

Editorial: Baula

Pàgines: 32

Preu: 6.99€

Resum: Una nova versió d’aquest relat clàssic, en la qual els personatges es comporten d’una manera sorprenent i amb grans dosis de sentit de l’humor. Amb lletra lligada.

 

Agatha Mistery. Un sant Jordi a Barcelona
Agatha Mistery. Un sant Jordi a Barcelona | Cedida

 

Títol: Agatha Mistery. Un sant Jordi a Barcelona

Autor: Sir Steve Stevenson

Editorial: La Galera

Pàgines: 144

Preu: 9.95€

Resum: A en Larry li han assignat una missió molt senzilla: viatjar a Barcelona i entregar un paquet a un altre agent en plena celebració d'un dels dies més bonics de la ciutat: Sant Jordi, la festa del llibre i de la rosa. Però el que semblava que seria una visita tranquil·la s'acabarà convertint en un cas difícil de resoldre. Acompanya l'Agatha i en Larry en aquesta aventura amb els carrers i monuments barcelonins com a escenari. També disponible en castellà.

 

Contes de bona nit per a nenes rebels 2
Contes de bona nit per a nenes rebels 2 | Cedida

 

Títol: Contes de bona nit per a nenes rebels 2

Autor: Eleva Favilli; Francesca Cavallo

Editorial: Estrella Polar

Pàgines: 224

Preu: 19.95€

Resum: Contes de bona nit per a nenes rebels 2 reuneix cent noves històries de dones extraordinàries de tot el món. Des de Beyoncé, passant per JK Rowling, fins a Madonna; des Rigoberta Menchú passant per Nefertiti fins Isadora Duncan, retratades per les 50 il·lustradores més importants de tot el món.  També disponible en castellà.

 

El bestiari de l’Axlin
El bestiari de l’Axlin | Cedida

 

Títol: El bestiari de l’Axlin

Autor: Laura Gallego

Editorial: Montena

Pàgines: 512

Preu: 16.95€

Resum: L'Axlin ha crescut sent conscient que qualsevol dia li pot tocar a ella. La gent del seu poble ha sobreviscut als monstres durant generacions i han après a evitar-los tant com han pogut. Però un dia, l'Axlin descobreix que existeixen molts tipus de monstres diferents, que cada poble s'enfronta als seus malsons particulars i que hi ha criatures que no coneix i de les quals no sap com defensar-se. També disponible en castellà.

 
Comentaris

envia el comentari