Outlet de Valira a Reus i Tarragona: el paradís dels estris de màxima qualitat per a la cuina a preus molt rebaixats

A les botigues outlet de Valira hi trobareu descomptes d'entre el 40 i el 70% i també hi podreu dur les vostres paelles o olles antigues per reciclar-les i rebreu un descompte extra del 5%. Fins al 15 de juliol si dieu que heu vist aquest article també rebreu un obsequi de regal!
Tota la secció d'alumini de Valira té una qualitat excel·lent. | Laia Solanellas

L'estiu és un moment ideal per fer neteja a la nostra cuina i renovar estris, paelles i olles, i és que a qui no li agrada gaudir de la cuina Mediterrània durant aquests mesos? En família o amb amics, la gastronomia és molt present a les nostres vides durant aquests mesos i tothom sap que per preparar un bon menú es necessiten unes bones eines. També durant aquests mesos molts joves fan el pas i s'independitzen o comencen a planificar i fer paquets per al pis on aniran a viure a partir del setembre, i un dels articles bàsics és tot el parament per a la cuina. En tots dos casos, un lloc imprescindible que heu de visitar és les botigues 'outlet' que Valira té a Reus i Tarragona. Valira és sinònim de qualitat en el món de la cuina, una de les marques líders en el mercat d'articles de parament per a la casa, i a més la seva seu central es troba a Reus des de l'any 1969. Aquesta marca és l'únic fabricant de paelles d'alumini a Catalunya i tot l'Estat, i tots els seus productes tenen garantia, tot i que la seva vida útil és molt llarga gràcies a l'alta qualitat dels materials emprats per fabricar-los.

 

A les botigues 'outlet' que Valira té ubicades a Reus i Tarragona hi trobareu un ampli ventall dels seus productes a preus d'escàndol. Els descomptes en paelles, olles i altres utensilis per a la cuina van des del 40 fins al 60%, i fins i tot puntualment hi podreu comprar amb descomptes d'un 70% en alguns articles seleccionats. A més, si ara aneu a les botigues i dieu que heu vist aquest reportatge a delCamp.cat, rebreu un obsequi de regal!.  Alguns dels descomptes que hi podreu trobar:

 

— Paella per a inducció de 18 centímetres que originalment tenia un preu de 32,20 euros, a l'outlet la podreu adquirir per 19,32 euros.

— Paella de 26 centímetres amb un preu inicial de 29,50 euros la trobareu per tan sols 11,80 euros.

— Wok de 30 centímetres passa de costar 38 euros a costar-ne 15,20 euros.

— Planxa de 28x28 per a inducció us costarà tan sols 19,92 enfront els 49,80 euros que val originalment.

 

A banda de tota la secció d'alumini, també hi trobareu puntualment articles de la seva secció de contenidors, bosses i complements per transportar aliments amb grans descomptes.

 

Valira també compra les paelles usades per reciclar-se i bonifica els seus clients. | Laia Solanellas

Als outlet de Valira també tenen sempre en marxa la 'operació renove' de paelles, i si en teniu de velles per casa (encara que estiguin xafades), les podeu portar a les seves botigues i rebreu un 5% de descompte addicional en el producte que escolliu, mentre contribuïu amb el medi ambient, ja que Valira s'encarrega de gestionar i reciclar el material. Qualsevol dels productes que compreu a les seves botigues outlet també compten amb garantia, però heu de saber que a més l'únic defecte que tenen és estètic com petites rascades que no s'aprecien a simple vista, però mai són afectacions funcionals. De fet, Valira es compromet a canviar el producte de forma automàtica en el cas que hi hagués algun defecte que comprometés el correcte funcionament de l'article. 

 

Descobriu la botiga outlet de Valira a Reus, ubicada al polígon industrial AgroReus al carrer Cornudella de Montsant 47 (davant del restaurant Alameda), amb horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores, i dissabte de 10.00 a 14.00 hores. A Tarragona podreu comprar els productes outlet de Valira a l'establiment que hi ha a l'avinguda Catalunya 9, amb horari de dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores, i dissabte de 09.30 a 14.00 hores. Els gairebé 50 anys d'experiència de Valira, que l'han convertit en una de les líders del sector, els han permés seguir avançant sempre amb una trajectòria basada en la innovació i la qualitat en tots els seus articles de disseny útil però a més atractiu, adaptant-se a les exigències i normatives dels mercats més desenvolupats pel que el reconeixement de la marca és internacional. Podeu descobrir més sobre Valira i seguir totes les novetats a la seva pàgina de Facebook.

 

Hi trobareu articles de tota mena de la marca Valira. | Laia SolanellasComentaris

envia el comentari