L'electrovermut més 'animal' arriba per primer cop a Reus

André Vicenzzo, Llambrik i Santi C posaran la música en una festa d'allò més esbojarrada apte per a tots els públics

A la tardor no tot és gris, també hi ha lloc per continuar gaudint de grans festes amb els amics i la família, prova d'això és la nova festa que arriba per primer cop a Reus de la mà dels organitzadors i creadors de diverses celebracions divertides i amb èxit, els Electrovermut de Reus. El diumenge 22 d'octubre és una data per guardar en el vostre calendari, ja que per primer cop se celebrarà la Party Animals a Reus, una festa esbojarrada i divertidaque assegura molt bon ambient i que és apta per a tots els públics. A partir de les dotze del migdia i fins a les cinc de la tarda, el bon rotllo dominarà a la plaça del Teatre de Reus, emplaçament escollit per aquesta primera edició de la Party Animals.

 

 

La Party Animals a Reus comptarà amb músia, dinar, vermut i molta diversió, i és que els assistents poden venir amb careta o disfressats del seu animal preferit. De fet, hi ha organitzat un concurs entre els qui decideixin anar ben equipats a la Party Animals: hi haurà dos premis per a les caretes o disfresses més divertides i originals. Així doncs, el primer premi comptarà amb un lot de Vermut Miró, i el segon premi s'endurà un sopar per a dues persones a Casa Coder restaurant, ubicat a la plaça del Mercadal de Reus.

 

Aquesta festa, apta per a tots els públics, comptarà amb la música del conegut DJ André Vicenzzo, i també de Santi C i Llambrik, que punxaran els èxits del moment i també de tots els temps perquè no pareu de ballar i regni el bon rotllo. A més, també es podrà dinar a les Food Truck's que hi haurà instal·lades a la plaça del Teatre, tot prenent un refresc i, sobretot, vermut! Podeu seguir totes les novetats d'aquesta primera edició de la Party Animals a Reus a l'esdeveniment creat per a l'ocasió a Facebook

 
Comentaris

envia el comentari