Últims dies per apuntar-se al càsting per aprimar-se gratis que organitza el Club Tennis Reus Monterols

El CTRM busca 6 persones —3 homes i 3 dones— que vulguin participar en el seu programa d’aprimament Slim Diet. Aquest innovador pla, que combina 24 sessions d'entrenament personalitzat al Fitness Center i recomanacions d'una dieta saludable, permet reduir més de 2 talles en 8 setmanes.
Imatge dels participants de la primera edició del programa Slim Diet.
Imatge dels participants de la primera edició del programa Slim Diet. | Cedida

 

S'acaben els dies per inscriure's al casting del Club Tennis Reus Monterols (CTRM) per participar en la tercera edició del programa d’aprimament Slim Diet. Fins al moment, més de 350 persones ja s'hi han inscrit. El programa està obert a tota la població fins el dia 15 de gener i permet participar de forma gratuïta a un complet programa d'aprimament valorat en 400 euros que s’iniciarà el dia 1 de febrer.

 

Després del gran èxit de les dues anteriors edicions del programa Slim Diet, el CTRM torna a fer una crida per trobar 3 dones i 3 homes que vulguin aprimar-se en 60 dies realitzant el programa Slim Diet, un pla de 24 sessions realitzat al Fitness Center del CTRM, que comptarà amb un conjunt de rutines específiques i personalitzades per aprimar-se, i una dieta controlada. A més, tots els inscrits al càsting, tot i no ser seleccionats, aconseguiran una oferta especial per gaudir del programa amb 12 sessions d’entrenament per només 39 euros per a socis i 59 euros per als no socis.

 

El servei d’inscripcions online al càsting romandrà obert fins al 15 de gener i el dia 22 es desvetllaran els guanyadors seleccionats. Tothom qui vulgui participar i inscriure's trobarà tota la informació a la pàgina web del Club Tennis Reus Monterols, clicant en aquest enllaç
Comentaris
Sergio sanchez amposta
Me interesa ya tengo mucho peso y e intentado bajar con dietas y no bajo ni un kilo tampoco como mucho y no se q me puede pasar espero q me ayuden porfabor gracias.

envia el comentari