Més de quaranta persones visiten Falset per la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir'

Segons ha apuntat el regidor de Promoció Econòmica Antoni Muntané, «aquesta jornada ens ha permès mostrar els atractius culturals, patrimonials i turístic del poble»
Imatge de les persones participants.
Imatge de les persones participants. | Cedida

 

Més de quaranta persones de tot Catalunya van gaudir aquest passat dissabte 7 d'octubre del programa que havia realitzat amb motiu de la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir'. Els participants en aquesta activitat han estat els guanyadors del paquet d'activitats que la localitat sortejava entre els veïns de la resta de poblacions de Catalunya que han participat en aquesta promoció comercial i turística. Tots els afortunats van poder gaudir d'un esmorzar a l'absis del Castell de Falset amb gastronomia local, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marça, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d'olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una visita teatralitzada al Call Jueu i un regal del territori obsequi de l'Ajuntament.


Segons ha apuntat el regidor de Promoció Econòmica Antoni Muntané, «aquesta jornada ens ha permès mostrar els atractius culturals, patrimonials i turístic del poble a gent vinguda d'arreu de Catalunya, convençuts que la seva estada els convertirà en prescriptors de Falset com una destinació que val la pena conèixer». Per això mateix, Muntané també ha volgut agrair «el suport dels comerços i empreses locals que han col·laborat en l'organització de les activitats programades a Falset».

 

Finalment, el regidor valorava que «la campanya 'Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir' ens ha permès dinamitzar el comerç local durant un mes, i se suma a altres accions que emprenem o amb les que col·laboren al llarg de l'any per tal d'ajudar a mantenir ben viu el teixit comercial i econòmic del poble. Després de la resposta obtinguda els dos anys en els quals hem pres part d'aquesta iniciativa, tenim clar que volem seguir col·laborant-hi en properes edicions».
Comentaris

envia el comentari