L'Ajuntament de Falset té deu dies per publicar les seves dades econòmiques

S'exigeix a l'equip de govern que faci públiques les dades relatives a les contractacions, ajuts i subvencions que ofereix
L'Ajuntament de Falset té deu dies per fer publicar les dades econòmiques públiques | Cedida

La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública (GAIP) ha fet un informe exigint que l'Ajuntament de Falset faciliti les dades sobre la publicació de les places públiques, els tipus de selecció, les seves modalitats de contractació i els períodes temporals que existeixen per sol·licitar aquestes places. Es tracta d'una informació que va demanar el PSC de Falset i que l'equip de govern no va oferir, segons els socialistes. En un termini de deu dies, el govern haurà de fer pública aquesta informació, i també la relativa a obres públiques, ajuts i subvencions atorgades per l'Ajuntament del municipi.


El PSC de Falset ha estat qui ha reclamat aquesta informació a la GAIP, a causa de la negativa de l'Ajuntament a oferir les dades que ara exigeix l'organisme, malgrat que la normativa actual obliga l'Ajuntament a oferir-les a qualsevol grup municipal si ho exigeix. La portaveu socialista de Falset, María Jesús Sánchez, ha celebrat la resolució de l'organisme i ha manifestat que «no pot ser que una administració com l'Ajuntament de Falset dilati els terminis de temps per evitar lliurar-nos per escrit la documentació sobre les contractacions de personal que fa el consultori». El grup municipal afirma també haver estat sol·licitant aquesta informació des de novembre de l'any passat i consideren l'actitud de l'equip municipal «una mostra d'arbitrarietat». 
Comentaris

envia el comentari