La Fira del Vi de Falset s’allarga un dia i busca un públic més professional

Seran tres dies de cellers i tastos pels carrers de Falset
Fira del vi en edicions anteriors | PrioratDiari.cat

 

La Fira del Vi de Falset d'aquest any tindrà tres dies de durada, començarà el dissabte 29 d'abril i s'allargarà fins al dilluns 1 de maig. La Fira s'ha allargat un dia més del que és habitual, ja que, casualment, el dilluns 1 de maig és festiu i s'aprofitarà l'ocasió per potenciar els actes professionals i especialitzats. La mostra de vins de la DOQ Priorat i la DOMontsant celebrarà la seva 22a edició pels carrers de Falset.


La ciutat de Reus serà convidada especial en aquesta edició i, per això, participarà a la fira amb un estand. A més, s'organitzaran alguns actes per posar en comú el programa de la Fira del Vi i el de la Capitalitat cultural de Reus, que se celebra també aquest 2017. La DO Empordà també està convidada a la Fira amb el seu propi estand i els seus vins. Aquesta és la manera que la Fira utilitza per estrènyer els vincles i buscar complicitats amb altres denominacions vitivinícoles.

 

La 22a edició de la Fira del Vi de Falset es farà en horari ininterromput d'11 h a 21 h durant el cap de setmana i d'11 h a 14 h el dilluns. La Fira es torna a caracteritzar aquest any per habilitar un seguit d'espais que acolliran activitats paral·leles pels amants del vi i pel públic professional. L'objectiu és posicionar-se com una fira professional i de referència per al perfil 'wine lover', pels apassionats per la cultura del vi. Jaume Domènech, l'alcalde de Falset, considera que la Fira del Vi «s'ha convertit en la Festa Major de la comarca del Priorat, en un aparador de vins i cultura» i especifica que cada cop més es busca atraure un públic especialitzat que vingui «any rere any».


A dia d'avui ja es pot consultar el programa d'actes d'aquest any. A banda dels actes que tindran lloc a Falset, hi ha previstos tastos a Bellmunt (Tast de les Mines i Nit de les Mines), Porrera (Tast de carinyenes), Capçanes (Nit de les garnatxes), Gratallops (Tast amb dones, Vi-night i Tast amb llops), Poboleda (Vins i música), Masroig (Trobada de 'food trucks'), Torroja (Tast de Cal Compte) i La Morera de Montsant (Vidart Priorat). Comentaris

envia el comentari