Falset participa en la campanya comercial «Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir»

És la segona vegada que el municipi forma part d'aquesta iniciativa per dinamitzar el comerç de proximitat

La campanya «Barris antics. Molt per oferir, molt per descobrir» té lloc durant aquest mes de juny en 33 municipis catalans amb l'objectiu de potenciar el comerç de proximitat dels nuclis antics. Falset és un d'aquests pobles i ciutats que forma part d'aquesta iniciativa, que ha comptat amb la participació de 1.845 comerços i 29 associacions de comerciants i que està impulsada per la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions de les demarcacions catalanes. El funcionament de la campanya es basa en uns cupons que es distribueixen entre els clients que comprin en els comerços durant el juny i que els permeten entrar en un sorteig amb difunts premis. Els guanyadors s'escolliran el pròxim 8 de juliol i una setmana després es donaran a conèixer el nom dels afortunats.


És la segona vegada consecutiva que Falset participa en aquesta campanya i el premi que s'ha preparat per als clients de la resta de poblacions és un esmorzar a l'absis del Castell amb gastronomia local, una visita i tast a la Cooperativa Falset Marçà, un tast de vins a Aguiló Vinateria, un tast d'olis i degustació de productes de la terra a Priorat Natur, una visita teatralitzada al Call Jueu i un present del territori. La data perquè els premiats puguin gaudir del premi serà el dia 7 d'octubre. En el cas dels veïns de Falset, podran guanyar els premis que ofereixen les altres poblacions que participen en la festa, que inclouen visites a espais museístics, propostes lúdiques i culturals, degustacions de gastronomia del territori, lots de productes típics, xecs regal, entre altres.

 

El consistori es va adherir a la campanya l'any passat i la resposta obtinguda va fer que l'Ajuntament decidís apostar per tornar-s'hi a sumar. «La campanya ens va ajudar a dinamitzar el comerç a la població durant un mes i ens va permetre mostrar durant una jornada els atractius culturals, patrimonials i turístics de Falset a gent vinguda d'arreu de Catalunya, tot esperant que esdevinguin prescriptors del nostre municipi com a destinació que cal conèixer», ha assegurat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Falset.
Comentaris

envia el comentari