Pallassos Sense Fronteres organitza un cap de setmana solidari a Falset

El 2016 es van recaptar més de 7.700 euros per ajudar el poble sirià
Pallassos Sense Fronteres organitza un cap de setmana solidari | PrioratDiari.cat

 

L'Ajuntament de Falset, juntament amb l'ONG Pallassos Sense Fronteres, organitzarà els dies 25 i 26 de març un cap de setmana solidari per ajudar els refugiats. Els diners recaptats en les diverses activitats es destinaran a l'organització per tal de millorar la situació emocional dels infants que pateixen les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals. Jaume Domènech, alcalde de Falset, espera que els veïns, entitats, empreses i comerços del municipi tornin a bolcar-se en aquesta iniciativa.


Domènech afirma: «No dubto que es pot comptar amb la gent de Falset quan es tracta de col·laborar amb una bona causa». És el segon any que l'Ajuntament de Falset organitza aquest cap de setmana solidari, després que el passat 2016 es recaptessin 7.784,85 euros per ajudar el poble sirià a través de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, l'ACNUR. Els fons recaptats van permetre fer arribar aliments i medecines als civils sirians que pateixen diàriament el conflicte armat.

 

Els actes programats durant el cap de setmana per ajudar en aquesta causa s'iniciaran el dissabte 25 de març, a les 13.00 hores, amb una tertúlia al teatre L'Artesana que comptarà amb la participació de Mònica Terribas, David Fernàndez, Jaume Mateu (Tortell Poltrona), Miquel Puig i Jordi Soldevila. Tot seguit, està previst un vermut solidari a un preu de dos euros. A les 17.30 hores, Tortell Poltrona, fundador i president de Pallassos Sense Fronteres, oferirà una actuació al mateix teatre. Un cop acabada la representació, l'Associació de Dones 'La Quartera' prepararà una xocolatada popular per un preu de dos euros. Els actes del dissabte es clouran al Castell de Falset amb un sopar solidari i diversos sortejos. Els tiquets es poden adquirir a l'Ajuntament de Falset per 25 euros.

 

 


Diumenge 26 de març, es disputarà el partit de futbol Falset Esportiu – Bonavista. Durant el partit es durà a terme un sorteig sorpresa. El preu del tiquet és d'un euro. A més, durant aquests dos dies es podrà participar en el sorteig de cinc lots de productes. Els alumnes de l'escola Antoni Vilanova vendran les participacions d'aquests lots per dos euros. D'altra banda, també es podran comprar ampolles del vi solidari per sis euros a la Cafeteria Àgora, El Tomb, Pellejà Perruquers, Ferreteria Martí, Carnisseria Miró i Fleca Pedret.

 

Després d'aquests dos dies de celebració amb motiu de recaptar diners per ajudar als refugiats, el dia 1 d'abril a les 9.00 hores se celebrarà una activitat de tirada al plat al camp de tir organitzada per l'Associació de Caçadors. I a les 17.30 hores, la Colla Gegantera de Falset farà una cercavila i xocolatada popular per dos euros, a la plaça de la Quartera.Comentaris

envia el comentari