Ulldemolins entra de ple en la seva Festa Major amb diversos actes

Del 9 a l'11 de setembre el municipi s'omplirà de vida amb diversos actes
L'ermita del Loreto és una de les singularitats del municipi. | Laia Solanellas

 

Ulldemolins es prepara per iniciar uns dies plens de vida i activitats al municipi, i és que amb l'arribada del setembre també comença la recta final de les activitats que s'han dut a terme durant tot l'estiu. Aquest final estiuenc compta amb la traca final, ja que durant tres dies Ulldemolins celebra la seva Festa Major aquest setembre. Concretament els dies 9, 10 i 11 de setembre el calendari d'activitats a la vila s'omple amb actes per a tots els gustos.

 

El dissabte 9 de setembre les activitats començaran a les onze del matí amb la gimcana infantil al Poliesportiu. Allí també hi haurà un espectacle de titelles que farà les delícies de petits i grans, i també es podrà gaudir d'un aperitiu pels participants a la gimcana. A les 14.00 hores tindrà lloc el dinar homenatge a l'Associació de jubilats al Centre Cívic, i un cop paït el menjar, a les set de la tarda, el Local Social acollirà el recital 'La música de les paraules' que anirà a càrrec de la coneguda actriu Montserrat Carulla.

 

El diumenge 10 de setembre les activitats es reprendran a les nou del matí amb la Copa Tarragona Trial-Bici a la zona Molí de la Palanca. A les dotze del migdia es celebrarà la Missa Major i no serà fins a les set de la tarda que es continuarà l'activitat, amb el Concert d'Orgue a l'Església de Sant Jaume per mossèn Miserachs. Al vespre, a partir de les 20.30 hores, es durà a terme un bufet lliure i a continuació la música arribarà amb una sessió de Ball de Nit amb l'orquestra Costa Blanca.

 

Finalment el dilluns 11 de setembre, diada de Catalunya, els actes començaran ben aviat, a les set del matí. A aquesta hora es farà la tradicional sortida des del Pla de l'Església per realitzar la Pujada de la Senyera a la ja coneguda com Roca del Llençol. Un cop alçada, es realitzarà un esmorzar a Santa Magdalena. A les dotze del migdia tindrà lloc la Missa de Vot de poble, i tot seguit, a partir de les 13.00 hores, tindrà lloc la lectura del manifest i els cants al Pla de l'Església. Per recuperar forces de cara a la tarda, a les dues del migdia es farà un dinar de germanor de vot de poble a la Fonda Toldrà, i tot seguit, a les 15.30 hores, s'iniciarà la sortida a la manifestació que hi ha prevista a Barcelona per l'11 de setembre.
Comentaris

envia el comentari