ERC i Ciutadans empaten a Tarragona i l'independetisme baixa

Cinc diputats per cada partit i la suma dels sobiranistes passa de deu a nou
Les dades de l'enquesta per Tarragona, per Feedback per 'ElNacional.cat'
Les dades de l'enquesta per Tarragona, per Feedback per 'ElNacional.cat' | delCamp.cat

 

Esquerra i Ciutadans poden guanyar les eleccions també a Tarragona, segons la darrera enquesta que s'ha conegut i que ha publicat 'ElNacional.cat' aquest dimecres, 6 de desembre. Segons aquest sondeig electoral, els republicans i els d'Albert Rivera obtindran a les eleccions del 21 de desembre cinc diputats respectivament amb un 24,20% i 24,03% dels vots, cada partit. La diferència entre el partit d'Oriol Junqueras i Inés Arrimadas a Tarragona, tal com també va detallar el CIS, és de molts pocs vots.

 

Menys diputats independentistes

Junts per Catalunya (17,80%), la llista de Carles Puigdemont, pot obtenir, segons aquesta enquesta, tres diputats. La CUP (6,10%) pot mantenir el seu escó per Tarragona, igual que el Partit Popular (6,50%) i Catalunya en Comú-Podem (7,34%). El PSC (13,17%) també repetiria els resultats a Tarragona amb dos diputats. Tot i que el bloc sobiranista seguiria tenint majoria davant dels partits que han donat suport a l'aplicació de l'article 155, es perd un diputat que passa a Ciutadans, i es passa de deu a nou. Ciutadans, PSC i PP sumen vuit diputats. Al mig, equidistants, en Comú en Podem, amb un diputat. Aquesta enqquesta s'ha tancat el primer dia de campanya, encara en queden catorze més.

 

*En la gràfica d''ElNacional.cat' hi ha un error. Ciutadans va aconseguir quatre diputats per Tarragona i no dos tal com detalla.

Comentaris

envia el comentari