Fernández demana «reivindicar la Constitució perquè ha suposat l'etapa més pròspera de Catalunya»

El cap de llista del Partit Popular a Tarragona afirma que la Carta Magna «també ha estat un èxit a la nostra província»
Imatge d'Alejandro Fernández.
Imatge d'Alejandro Fernández. | PPC.

 

El cap de llista del Partit Popular a Tarragona de cara a les pròximes eleccions del 21 de desembre, Alejandro Fernández, ha assegurat aquest dimarts 5 de desembre que «cal reivindicar la Constitució perquè ha suposat l'etapa més pròspera de la història de Catalunya».

 

A més, el candidat popular ha afegit que «la Constitució també ha estat un èxit per a Tarragona, sent un dels factors de creixement econòmic de la nostra província». Fernández ha fet aquestes declaracions abans d'assistir a la celebració del Día de la Constitución a la Subdelegació del Govern d'Espanya.


El cap de llista del PP a Tarragona ha afirmat que «no hi ha millor manera d'iniciar una campanya electoral, sobretot en la conjuntura que estem vivint, que reivindiquen la Constitució Espanyola i el seu esperit».

 

Finalment, sobre una possible reforma de la Carta Magna, Alejandro ha assenyalat que «la Constitució és reformable, però sempre que sigui amb el mateix consens amb què es va aprovar, que cal recordar que Catalunya va ser la comunitat autònoma que més massivament i afirmativament va votar-la».
Comentaris

envia el comentari