Els plans de 'delCamp.cat' per aquest cap de setmana a Tarragona

Agenda dels esdeveniments del Camp de Tarragona pel cap de setmana del 8 al 10 de setembre
Circ Raluy Legacy | Aleix Figueras.

 

Una setmana més Augusta Car HyundaidelCamp.cat et porten l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana que arriba carregat d'actes per a tots els gustos. La Festa Major de Montblanc, la Fira d'Indians a Torredembarra, la Festa Major de les Borges del Camp, els actes previs a la Diada de Catalunya i moltes activitats més omplen el cap de setmana al Camp de Tarragona. Així que si encara esteu indecisos, escolliu entre els millors plans que us proposa delCamp.cat, cliqueu a cada pla i consulteu tots els detalls!


Augusta Car Hyundai et porta els millors plans per passar un gran cap de setmana. | delCamp.cat

 

Tot el cap de setmana

El patrimoni modernista de Reus, el campanar de la Prioral de Sant Pere, els museus..., són alguns dels indrets que podreu visitar a meitat de preu amb la nova polsera 'Visit Reus'.

Les Borges del Camp té un cap de setmana ple a vessar d'actes amb motiu de la Festa Major de la Mare de Déu de la Riera, amb concerts, focs artificials, espectacles, tallers infantils i molt més.

Aprofiteu el cap de setmana per descobrir el restaurant amb la cuina més creativa i deliciosa del Camp de Tarragona, Cook&Travel a Salou.

La màgia del Circ Raluy Legacy arriba per primera vegada al Parc Sant Jordi de Reus, una oportunitat única per gaudir d'un espectacle per a adults que cap petit s'hauria de perdre!

La Pobla de Montornès arrenca aquesta setmana la seva Festa Major amb un programa farcit d’actes on destaquen la tradició i l’esport.

El pallasso que no fa gens de gràcia torna a la gran pantalla: 'It' és una de les estrenes més esperades i la podreu veure a Ocine Les Gavarres, així com totes les estrenes.

—  El festival High Rock-a-billy de Calafell transporta el municipi a la nordamèrica dels anys 50 amb els vehicles, les parades i sobretot els concerts dels millors grups del món d'aquest gènere.

Ulldemolins celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major d'estiu amb actes centrats també en la Diada de Catalunya, i a més a més música, sopar popular, recital, etc.

Durant tot el cap de setmana Torredembarra celebra una de les seves cites més indispensables: la Fira d'Indians, que compta amb parades, visites turístiques i moltes més activitats.

Montblanc celebra durant aquest cap de setmana la seva Festa Major amb actes populars, concerts, cercaviles,...

Si us voleu posar en forma, Zona Fitness a Torredembarra ofereix els millors programes i a més sorteja un mes de gimnàs gratis i sessions d'electro.

Arrenca un mes de setembre molt intens en l'agenda castellera, amb diverses diades de gran importància on es veuran grans castells.

 

Divendres, 8 de setembre

— «Terrània, 15 anys de ceràmica a Montblanc» repassa la història del festival a partir d'una vintena de les peces que cada any l'Ajuntament ha anat incorporant al seu fons artístic.

— Altafulla es prepara per celebrar, entre el 8 i l'11 de setembre, els actes de la seva Festa Major Petita de Sant Antoni.


La Fira d'Indians de Torredembarra. | Aleix Figueras

 

Dissabte, 9 de setembre

El Drac de Foc el Tallot del Vendrell continua immers en la celebració dels actes del seu vintè aniversari i aquest dissabte celebrarà a partir de les cinc de la tarda la primera trobada de dracs malcarats.

Bon ambient, bona música i vermut és el que trobareu aquest dissabte a Cambrils amb motiu d'una nova edició del Techno Vermut que organitza Tarraco Center.

Albinyana compta amb un cap de setmana ple d'actes, alguns recuperant alguns dels suspesos de la Festa Major, i durant el dissabte tindrà capgrossos, màgia, foc amb una cercavila i un sopar popular acabat amb festa. 

 

Diumenge, 10 de setembre

— Riudoms encara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d'actes que es desenvoluparan aquest diumenge, com sardanes, sopar popular i la Marxa de Torxes.

A Reus també tindran lloc diversos actes previs a la Diada de Catalunya, entre els quals hi destaca la ja tradicional Marxa de Torxes.

— La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya aquest diumenge a la tarda, com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país l’Onze de setembre.

 

Marxa de Torxes a Reus. | Josep Martí

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a [email protected] o mitjançant el telèfon 619 891 058.

 Comentaris

envia el comentari