Hora de prendre el pèl als ciutadans...

Encara no ha començat la nova campanya electoral pels comicis del 26-J que els polítics ja ens comencen a bombardejar amb les seves ofertes de campanya. La ministra Pastor va ser la primera, assegurant que la concessió de l'AP-7 no es renovarà quan s'acabi, l'any 2019. Poc temps va faltar a Josep Rull per replicar que el mateix passarà amb la C-32 a la zona del Maresme.

 

A banda que aquestes promeses cal agafar-les amb pinces, sobretot pel període preelectoral en què s'han fet, els polítics segueixen anant a la seva, sense escoltar massa la gent. En el cas de l'AP-7 nord, el que es demana principalment és una alternativa a l'N-340 mentre no existeixi l'autovia entre Torredembarra i Vilafranca. Està molt bé que el 2019 es tregui el peatge (ehem) però aquests tres anys tot sembla indicar que seguiran sent d'alta sinistralitat a la zona.

 

Segueix sense tenir sentit que entre Salou i Altafulla, que ja hi ha la variant de l'autovia feta, l'AP-7 sigui gratuïta, i en el tram Torredembarra – el Vendrell, on no hi ha autovia encara, l'AP-7 sigui de pagament. Un absurd que des de l'àmbit polític de moment no es fa res per arreglar.

 

Amb la C-32 no arribem ni a això, ja que la Generalitat, de moment, obvia la zona del Penedès i el Garraf i només enfoca les seves promeses al Maresme. És d'un gran cinisme sentir les crítiques dels consellers del Govern cap a l'actitud de Madrid respecte a l'AP-7 quan ells fan el mateix amb la situació de la C-32 i la C-31 al Penedès. Almenys que siguin conseqüents i callin, i així no els hem de sentir més prenent-nos el pèl.

 

Marc Guitart, responsable del BaixPenedèsDiari.cat
Comentaris

envia el comentari