...i PxC va aplaudir amb les orelles

En un dels primers plens del mandat a l’Ajuntament del Vendrell, la regidora de Medi Ambient, Eva Mata, i el portaveu de PxC, August Armengol, van tenir una forta enganxada amb motiu de la recollida de residus al Vendrell i els barris marítims. Armengol va criticar amb duresa el que considerava ineptitud de la nova regidora, fins al punt que en va demanar directament la dimissió.

 

A la seva resposta, Eva Mata va fer una afirmació que, tot i que pocs ho sabíem, acabaria sent profètica. La regidora va contestar al líder de PxC alguna cosa així com «vostè esperi i deixi’m treballar tranquil·la que al final m’acabarà aplaudint amb les orelles». Tot i que en aquell moment la frase va ser més aviat objecte de mofa, al final resulta que la regidora tenia raó.

 

Durant les últimes setmanes hem vist diversos exemples que Eva Mata, amb la seva feina, s’ha guanyat el beneplàcit d’aquells que la criticaven tant al principi. Després que la regidora clausurés el pàrquing de cotxes de Les Madrigueres, amb part del comerç de la platja en contra, Armengol va lloar la seva valentia i va expressar el suport de PxC a aquesta acció, com es va poder comprovar a les valoracions que Armengol va fer a TV el Vendrell després de l’últim ple. 

 

Fa pocs dies, de nou PxC tenia bones paraules per a Eva Mata quan explicaven la seva proposta de posar contenidors intel·ligents per a la recollida selectiva. Armengol no s’estava de destacar el «tarannà obert i dialogant» de la regidora i la seva disponibilitat a valorar qualsevol tipus d’opció en aquest àmbit. No li ha calgut ni un any a Mata aconseguir que PxC i Armengol l’aplaudissin amb les orelles.

 

Marc Guitart, responsable del BaixPenedèsDiari.cat
Comentaris

envia el comentari