Got mig ple, got mig buit

Ets dels optimistes o ets dels pessimistes? Prefereixes sempre mirar les coses amb un toc dolç o sempre et guanya el punt de vista avinagrat? Si tens clara la teva postura, felicitats. Si tens dubtes i en algunes coses veus el got mig ple i en altres el got mig buit, et donem la benvinguda al present del Nàstic. Falten set jornades per acabar la lliga i tot el que envolta al conjunt grana permet una doble lectura.

 

Els grana només han perdut un partit dels darrers quinze jugats tot i que també és cert que en els darrers deu encontres només s'ha aconseguit guanyar en dues ocasions. Tot i la segona part de la lectura, l'extrema igualtat entre la primera meitat de la classificació permet que els tarragonins, que travessen el pitjor moment de la temporada amb puntuació a la mà (tres punts de dotze possibles), segueixin dins de la promoció d'ascens a Primera Divisió ocupant la tercera/quarta/cinquena plaça.

 

El Nàstic s'està deixant molts punts pel camí però pot seguir presumint de mantenir un ritme que el permetria optar a pujar a Primera, ja que el rendiment dels seus rivals no està sent gens superior excepte Leganés i Girona, líders de la segona volta de la lliga. Els de Pablo Machín semblen haver trobat el punt òptim que els permetrà ser allà dalt com la passada campanya mentre que els madrilenys són, potser, el mirall on mirar-se: han perdut quatre partits a la segona volta (tres més que el Nàstic) però han guanyat el doble de partits (vuit). De punt en punt s'avança però de victòria en victòria es fan grans passades.

 

Toca mantenir la calma tenint en compte que l'equip està fent molt més d'allò que se li demanava però també toca posar-se les piles en els dos pròxims partits, duels contra Mirandés al Nou Estadi i Almería a Andalusía, abans de la traca final. Una traca que tindrà la majoria de petards més grossos de la lliga: Leganés, Zaragoza, Osasuna i Alavés. Per cert, com veieu vosaltres els petards? Com un element perillós amb els que pots prendre mal o com artefactes que ofereixen espectacles de llum i color? Com sempre, qüestió de lectures.

 

Joan Alfons López, EsportsdelCamp.cat
Comentaris

envia el comentari