Al fil de la dimissió de la junta del CIT

Al fil de la dimissió de la junta directiva del CIT, he escrit aquest article, perquè hem de lamentar el desastre que suposa per al nostre municipi aquesta dimissió en bloc de la seva junta directiva, d’una institució, que segons he pogut llegir, porta 67 anys al nostre municipi, com a entitat de representativa del comerç. El primer que em sorprèn de la noticia és que la seva junta directiva diu que encara no ha cobrat part dels diners de les subvencions de l’any 2016 tot i que, segons va dir el nostre batlle, va ser un any de superàvit, i que el conveni per al 2017 no s’ha renovat. I és que és sorprenent que una entitat que aglutina a més de 250 comerciats no tingui un tracte fluid amb el nostre regidor de comerç, el senyor Kenneth Martínez, quan el comerç té una gran importància per al creixement econòmic de la nostra vila, i en resulta molt preocupant que, havent fixat al calendari unes les obres faraòniques al centre per crear una illa de vianants que aquest govern ens la ven com una inversió per millorar el comerç, hi hagi aquesta dimissió en bloc.

 

És difícil d'entendre el que diu la premsa, la junta no té informació sobre les obres per adaptar als vianants el centre de vila. Si ells no la tenen, qui l'haurà de tenir si les obres es fan per millorar el comerç del centre? I és que ara entenc molt millor el debat acalorat entre en Ruben Suan de Som Poble i el senyor Kenneth del PSC, quan es va aprovar el calendari de festes locals per l'any vinent, on en Ruben Suan posava en dubte la la incidència al comerç en fer dos dies de festa seguits al juliol per una mancança de dades objectives, per avaluar al Vendrell. En Suan li preguntava per als sondejos que s'havien fet amb el comerç des del canvi, i el senyor Kenneth li contestava que havia parlat amb els comerciants. Al final va quedar demostrat que no hi havia dades comparatives i, vist el panorama i aquesta dimissió, el que té pinta és de no haver-hi és comunicació entre el CIT i el regidor d'Activitat econòmica.
 

 

Jo per la meva banda, no he tingut mai oportunitat de parlar amb el president del CIT i, per descomptat, us he de dir que tota la informació que tinc al respecte es troba en la premsa escrita, a la qual dono total credibilitat. Per tant, amb les dades que tinc i el panorama comercial que pots trobar al Vendrell, la realitat és que els que porten el comerç des de l'Ajuntament amb aquesta dimissió i els motius que s'apunten a la premsa és que alguna cosa s'està fent molt malament al nostre Ajuntament perquè això hagi passat i el primer responsable és el nostre regidor de comerç. Aquests socialistes que ens governen, que tant saben de legalitat i del seu compliment, aquest que guanyen eleccions des de 1979, estan enfonsant el Vendrell i el seu teixit associatiu. I és que aquest alcalde que tenim crec que està entrant en una etapa de la seva carrera política de franca decadència  i està arrossegant pel pedregar el municipi que diu que tant s'estima.
Comentaris

envia el comentari