Ens retornen el setè art

Reus tornarà a tenir cinemes després de nou mesos. Des que a finals del mes de març l'històric Palace va abaixar definitivament la persiana, la capital del Baix Camp s'havia quedat orfe del setè art. Qualsevol reusenc que volgués —i vulgui— veure una estrena en pantalla gran i amb crispetes havia —i ha— de traslladar-se fins a Vila-seca, les Gavarres o Tarragona.

 

Aquesta setmana coneixíem que Cines Axion és l'empresa que ha posat Reus al seu punt de mira i ha decidit apostar-hi. Volen emetre-hi pel·lícules comercials i culturals i que aquesta combinació aconsegueixi omplir les quasi 800 butaques que tindrà en total el local de 1.600 metres quadrats. La companyia valenciana està disposada a convertir les set sales, que entraran en funcionament enguany mateix, en punteres pel que fa a la tecnologia i, en definitiva, a retornar el cinema a la ciutat.


Agradarà més o menys, però Reus havia de suplir aquesta mancança. Són moltes les crítiques que sorgeixen, d'aquells que són fidels defensors del Cine Reus Palace, d'altres que asseguren que el centre comercial no és el millor espai per ubicar-lo —insisteixen que l'edifici del Cine Laurens segueix buit— i alguns ja pateixen pels preus o la mida que tindran les sales. Cert, si es vol mirar amb ulls crítics, podem trobar mil i un defectes però, amb tot, tornarem a tenir cinema, que ens feia molta falta.

 

Carla Bergadà, responsable de ReusDiari.cat.
Comentaris
Roaa
Doncs hem sembla que ja era jora , ja qu ens enorgullim
Rosa
Hem sembla , que ja que ens enorgullim de ser Capital de la Cultura, el més llògic és que tinguem un cinema a la ciutat, el vergonyós és que ens haguem arribat a quedar sense!
Laura
El cine de les gavarres i el de Vilaseca tienen párking y es gratuito. Como será el de Reus? Fuera del centro tambien vivimos personas que tenemos que desplazarnos con niños.

envia el comentari