Qui no té feina, l'acampat pentina

Montblanc es recupera de la novena Acampada Jove que acull. Durant tot el passat cap de setmana, milers de joves han gaudit de tres nits de concerts i d'una programació de xerrades, debats i actuacions de cultura popular. La vila torna a la normalitat com ho fa cada vegada després d'haver organitzat un esdeveniment. La capital de la Conca no para mai i la majoria dels seus habitants comparteixen aquest model que ha decidit convertir Montblanc en una referència per 'saraus' diversos.

 

Amb tot, són inevitables les queixes, cada cop menors, d'algun sector de la població. Sigui pel volum de la música o pel soroll que generen alguns (els mínims) acampats poc cívics, qualsevol excusa és bona per maximitzar algun inconvenient i generalitzar fent culpables a tots els assistents de no recollir algunes deixalles o de seure pels carrers deixant un pas poc còmode pels vianants.

 

Això sí, la queixa l'expressaran, amb sort, al bar. La majoria però, preferiran les xarxes socials on fins i tot penjaran alguna imatge del racó més brut que hauran trobat després de seleccionar acuradament l'enquadrament de la foto perquè tothom s'escandalitzi. Sigui com sigui, poques d'aquestes queixes seran raonables de debò i sent conscient que, de ben segur que hi haurà veïns que aquest esdeveniment els causa algun greuge, cal assenyalar i posar al lloc que toca als que estan instal·lats permanentment en la queixa i que tant els molesta l'Acampada Jove com qualsevol altra cosa que es faci a Montblanc. Com no podria ser d'altra manera, són els mateixos que posarien el crit al cel el dia que es deixin de celebrar aquestes mogudes que, en general, beneficien al conjunt de la vila.

 

Joan López, responsable de laConcaDiari.cat
Comentaris

envia el comentari