'Naltrus' a la tele

Fa alguns dies hem vist com ha desaparegut el telenotícies comarques de TV3 tal com estàvem acostumats a veure'l. Ja no hi ha desconnexions territorials i els platós de les delegacions s'han apagat fins qui sap quan. Un nou format de TN comarques, presentat tot des de Barcelona, ofereix uns 30 minuts d'informació de tot el país i suprimeix el quart d'hora ben justet d'informació només de la demarcació.

 

Els professionals que treballen al territori es mantenen i no per no haver-hi desconnexions deixaran de produir continguts i donant cobertura amb una mirada centrada en el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Amb tot però, la centralització del telenotícies comarques i, per tant, de la seva edició, pot portar, a poc a poc, a una pèrdua de pes de la informació que fins ara es podia veure en els desconnectats.

 

És inevitable i fins i tot comprensible que algunes peces que abans podien tenir cabuda en la part no comuna d'aquest informatiu, ara no s'emetin al nou programa per manca de minuts o perquè no es considerin prou importants per ser emeses per tot el país.

 

Tot i que es tractava de pocs minuts al dia, el desconnectat del TN comarques apropava la televisió pública a tot el territori i també a la seva gent. De ben segur que es vetllarà pels equilibris territorials i perquè totes les demarcacions tinguin cabuda en la nova proposta però, ja d'entrada, hem perdut que gent que parla com 'naltrus' parli de 'naltrus'.
Comentaris
Esplugui
Quina pena, ara ja nomes existirá Barcelona. Ens quieren, jo el primer de Madrid i en aquest aspecto, Barcelona fa el mateix. Te raó, naltres i naltrus ja no existir em. Ho empobrim tot.

envia el comentari