40 punts

Després d'empatar contra l'UCAM, el CF Reus ja suma 40 punts. Només en faltarien deu per arribar a la desitjada xifra de 50 punts, aquella que teòricament t'assegura la permanència. Davant dels murcians va quedar clar que la manera més efectiva que té aquest equip per sumar punts és jugant bé. Només la manca de punteria crònica dels roig-i-negres va evitar el triomf davant d'un UCAM que no va xutar a porteria durant els 90 minuts. La sensació va ser que es va perdre l'oportunitat de sumar una victòria, però també que, jugant així, pocs patiments tindrà l'afició en aquest tram final de campionat. 

 

La comoditat que viu el CF Reus a la classificació permet als aficionats gaudir encara més de l'excel·lent temporada del seu equip. Es van perdre dos punts contra l'UCAM? Sí i, segurament, això aigualeix el bon partit que van realitzar els homes de Natxo González. És innegable, però, que la parròquia roig-i-negre —exceptuant el reducte d'exigents— s'ho passa bé mirant partits del seu equip. Diumenge, gairebé 4.200 espectadors van veure en directe el duel des de l'Estadi Municipal. I això que, tot i venir de la victòria a Tenerife, els reusencs no guanyen a casa des del 15 de gener. Més de dos mesos sense celebrar un triomf com a locals, però una mica més i s'ha de penjar el cartell d'aforament complet. Això diu molt de l'afició i també de l'aposta de joc que realitza aquest CF Reus. 

 

Per acabar, també m'agradaria destacar una anècdota que es va viure diumenge a l'Estadi Municipal. Dels gairebé 4.200 espectadors, n'hi havia un d'il·lustre. Eliseu Cassamá, que per sempre més passarà a la història del club després de formar part de la plantilla de l'ascens, va fer un viatge llampec a la capital del Baix Camp. L'incansable lateral portuguès dret va aprofitar per dinar amb els seus compatriotes Ricardo i Guzzo, amb Edgar Hernández completant una taula de luxe. A la tarda va gaudir des de la llotja presidencial el partit contra l'UCAM. Com ha de ser, als herois se'ls ha de tractar amb tots els honors, sempre. I Cassamá és uno di noi.
Comentaris
Pere
Jo voldria dir que en perdoni Folch però la va caga i ven cagada, perque suposo que un jugador com ell, sap el reglament i lo que ha de fer, i ara podem dir practicament adeu a play off, per aquesta tonteria. Tù mateix, ho has dit mes de 4000 cridant i ajudant al equip, i deixante la veu. I despres al veure certes coses et cauen els collons a terra. Bueno es igual a seguir tots reman

envia el comentari