Adeu, Palace

Ara sí, el final del Cine Reus Palace és a tocar. Ho explicàvem fa uns dies a ReusDiari.cat, l'equipament del carrer del Batan té els dies comptats. Els propietaris només resten pendents de l'aprovació d'un projecte per part de l'Ajuntament que els permetrà tancar la venda i abaixar la persiana de forma definitiva.

 

Aquest procés podria trigar, com a màxim, un mes i mig. Aquest és el temps de vida que li queda a l'històric cinema que, en el moment de la seva obertura, els mitjans de comunicació catalogaven com un dels millors de tot Europa.

 

La notícia arribava després que l'Ajuntament donés llum verda a un nou multicinemes que hauria d'instal·lar-se en els pròxims mesos a La Fira Centre Comercial. Sí, el consistori va decidir així deixar morir el Palace, un dels pocs cinemes petits de centre de ciutat que continuen vius.

 

És cert, era poc modern però els Zúñiga havien canviat recentment el sistema de projecció per digitalitzar-ho i hi havien destinat a la millora centenars de milers d'euros que, mirat des de fora, han servit de ben poc. Ara, però, ja no queda res a fer, el nou model de cinemes aposta pels situats als afores i als grans centres comercials i, contra això, el Palace no hi ha pogut lluitar.

 

Carla Bergadà, responsable de ReusDiari.cat.
Comentaris
Sergi
Molt de lamentar-se tothom per que el Palace tanca, el cinema de Reus de tota la vida, ves quin drama, ui, ai... Només calia anar-hi de tant en tant per veure que tots aquests que tant es queixen ni el trepitjaven, ni s'hi han deixat un sòl euro en anar a veure cinema. Molt bonica la queixa i la reivindicació del Palace des del sofà de casa i veient pel·lícules descarregades il·legalment
Isidre Balmes
Vosaltres no heu avançat res. Ja fa setmanes que se sabia que encara n'hi havia ben bé per un parell de mesos.

envia el comentari