Reus paranormal

De coses estranyes en passen a tot arreu i tothora. No té res a veure però ahir em va impactar per exemple la suposada relació entre Pamela Anderson i Julian Assange, o la gran campanya que la televisió pública catalana està fent en favor dels refugiats i la qual tothom comparteix en massa per xarxes —queda molt bé— però després de cases que n'acullin n'hi ha ben poques, o —perdoneu que insisteixi— com en pocs mesos hem passat de ser Reus capital del comerç a Reus capital fantasma, perquè de debò que fa por passejar pel centre de la ciutat. Però no divago més, barrejant pomes amb peres, i anem al que ens ocupa.

 

Aquest dijous l'upper Reus es despertava revolucionat per un estrany i flagrant robatori:el tricicle del Forn Sistaré havia desaparegut. Ràpidament la notícia va córrer per les xarxes com l'espuma, i aquesta col·laboració ciutadana va donar resultat i el tricicle va acabar apareixent en un establiment de venda de ferralla. Salvat del seu trist destí, el tricicle va poder retornar a mans del seu propietari per gaudir de la resta de la seva feliç vida, transportant pa de qualitat i pastes pel centre de la ciutat. Amb aquest capítol tancat, un nou fenomen paranormal saltava: un ovni s'havia albirat a la zona de Misericòrdia, revolucionant els veïns i fent que la Guàrdia Urbana passés la tarda anant de corcoll intentant esbrinar què era aquell objecte no identificat.

 

El misteri continua i a hores d'ara la incògnita de què era aquell ovni segueix. Posats a tirar-nos a la piscina i fer teories sobre aquell estrany objecte, jo apunto que es tractava d'una promesa de regidor. Als veïns i veïnes de la urbanització Blancafort de Reus els sonarà el concepte, i és que un cop més s'han quedat amb un pam de nas després de veure com els punts que havien aconseguit guanyar després de la negociació de les rotondes a la carretera de Cambrils s'han esvaït de la nit al dia. «Era un compromís verbal» sembla que van ser les paraules del regidor en qüestió que, sense cap tipus de vergonya, es va plantar davant els veïns per dir-los que «mirin, que al final tot el que us vam prometre, doncs res». Amb bona fe els veïns i veïnes han anat a veure l'alcalde després d'aquesta decepció, un pur tràmit per escoltar de nou bones paraules i disculpes, però per tornar a casa amb les mans buides. 

 

Aquest dissabte intentaran fer soroll i donar a conèixer la problemàtica amb una manifestació que tallarà la carretera, una acció molt combativa i bonica però que no servirà de res. És més, m'atreviria a dir que no traurà ni el son de la migdiada al regidor. Però vaja, s'ha de fer. Així doncs seguirem sense carril bici o un espai per on poder caminar sense perill de morir atropellat en aquella zona però, això sí, podreu escollir com anar direcció al Pere Mata amb una àmplia vorera i un carril bici col·locat amb la menys poca vista i perillositat possibles —i sense demanar-ho!—. En definitiva, estigueu atents al cel reusenc perquè, si l'he encertat amb la meva teoria, és possible que se'n vegin més, d'aquests ovnis.
Comentaris
Àlex Duran
Excel.lent article

envia el comentari