Un canvi de temps ens portarà un ambient més fresc i algunes pluges localment intenses

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per pluges que podrien deixar fins a 20 mm en només 30 minuts
Algunes tempestes podrien caure a les comarques de Girona i Barcelona | delCamp.cat

 

Durant la tarda d'avui diumenge i especialment la matinada de dilluns, un ràpid canvi de temps canviarà radicalment la situació meteorològica a les comarques del Camp de Tarragona. S'espera una baixada de les temperatures a tot el territori i també l'aparició d'alguns xàfecs que localment podrien caure amb intensitat durant la matinada de dilluns.


Tot i que la jornada de diumenge ha començat amb temps força tranquil al Camp de Tarragona, el temps s'anirà complicant amb el pas de les hores i especialment durant la nit a les comarques del Camp de Tarragona. Segons indiquen els últims mapes del temps, un front amb xàfecs i ruixats localment moderats i acompanyats amb tempesta, viatjarà des de les comarques de Barcelona fins al Camp de Tarragona durant la nit de diumenge i la matinada de dilluns. S'espera que el gruix de les precipitacions arribi de matinada entre les 2 i 6 de la matinada. En conjunt no s'esperen grans precipitacions, entre 5 i 15 mm, tot i que localment en forma de tempesta aquestes quantitats podrien ser més importants. Durant el matí de dilluns encara esperem un cel força tapat, tot i que les precipitacions quedarien concentrades només a les Terres de l'Ebre. Les temperatures baixaran lleugerament durant la nit de diumenge i el matí de dilluns. No s'espera una gran baixada de les temperatures, però si una normalització a gran part del territori. Les nits més fresques serien les de dimarts i dimecres. El vent també podria ser protagonista la tarda de dilluns en alguns punts de la costa de Tarragona amb ratxes que podrien arribar als 50 o 60 km/h.

 

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja, on poden caure més de 20 mm en 30 minuts durant la matinada de dilluns, a les comarques del Baix Penedès, el Tarragonès, Alt Camp i Baix Camp.

 

Avisos per intensitat de pluja a les comarques catalanes la matinada del dilluns 13 de març | Meteocat

 

 
Comentaris

envia el comentari