Temps molt variat i poc estiuenc durant el cap de setmana al Camp de Tarragona

El vent protagonitzarà el temps de dissabte i diumenge a bona part de la demarcació
Diverses comarques estan en alerta per perill moderat a causa del vent que bufarà entre dissabte i diumenge. | Meteocat

 

Ja es va acabant l'estiu i el temps de tardor comença a trucar a la porta. Aquest cap de setmana tot i que les temperatures encara es mantindran relativament altes tindrem algunes tempestes i sobretot vent, molt de vent. De cara a la matinada de divendres a dissabte podríem tenir algunes tempestes, que tot i que podrien fer molt de soroll amb llamps i trons, serien de curta durada i molt localitzades. De cara a primera hora de la tarda de dissabte es podrien repetir aquests ruixats però amb menys intensitat i probabilitat que els de la matinada.


Paral·lelament a aquesta possibilitat de tempestes d'estiu a partir de dissabte el matí començarà a bufar vent de serè (NW) que es mantindrà tot el cap de setmana entre fluix i moderat. És un vent que si bé eixuga la roba de forma automàtica al venir molt sec de l'interior peninsular és a la vegada molest a la platja o si es volen fer activitats a l'exterior. A més obliga a posar-se una jaqueta tant al matí com al vespre, ja que augmenta la sensació de frescor.

 

Algunes zones de Catalunya estan en perill moderat a causa dels xàfecs que poden acompanyats de tempesta i pedra. | Meteocat

 
Comentaris

envia el comentari