Temperatures d'estiu a les comarques de Tarragona

Les temperatures pujaran especialment entre dimarts i dimecres | Dijous s'espera l'arribada d'un nou canvi de temps
Les temperatures superaran els 30 graus a les comarques interiors | EFE

 

Les temperatures que han pujat durant el cap de setmana a totes les comarques catalanes, encara pujaran més els pròxims dies. La pujada de temperatures serà general i especialment però es notarà més a les comarques interiors. De cara a dijous a la tarda un nou canvi de temps començarà a fer baixar les temperatures.


Entre dimarts i dijous d'aquesta setmana ens espera un ambient càlid, pràcticament d'estiu a molts racons de les comarques tarragonines. Les temperatures encara pujaran més els pròxims dies, especialment entre dimarts i dijous. Pujaran no només les temperatures màximes sinó que també ho faran les mínimes. Entre dimarts i dijous s'arribarà fins als 27 o 30 ºC a punts de l'interior de les comarques de Tarragona. En canvi, les temperatures es mantindran sense canvis o només pujaran lleugerament a la costa on s'arribarà als 23 o 25 ºC de temperatura màxima. Les temperatures nocturnes també pujaran de forma clara i en molts punts de les comarques de Tarragona amb prou feines es baixarà dels 15 o 17 graus durant les nits.

 

Aquest ambient càlid, pràcticament d'estiu, ens acompanyarà fins a la tarda de dijous quan s'espera l'arribada d'un front que farà baixar de forma clara les temperatures i fins i tot ens portaria alguns ruixats i tempestes.
Comentaris

envia el comentari