Tarragona, en alerta per forts aiguats

Les temperatures es desplomaran i les pluges seran generals

ACTUALITZACIÓ | Dijous 14 de setembre a les 15.00 hores

 

Tots els mapes confirmen el radical canvi de temps que començarà aquesta tarda de dijous amb pluges generals i generoses i que localment poden ser intenses. Segons l'avís activat pel Meteocat, es podrien recollir fins a 20 litres en menys de 30 minuts. Les pluges s'allargaran tot el divendres i cap a la tarda vespre s'aniran fent més espaiades però no desapareixeran del tot fins dissabte al matí.

  

  

A la vegada, hi haurà una caiguda en picat de les temperatures que divendres no passaran de 17-18 graus les diürnes i d'11 o 12 les nocturnes a la costa. En zones de muntanya o interior les temperatures seran gairebé hivernals. De cara a dissabte remuntaran una mica però quedaran clarament per sota dels 25 graus les màximes amb un ambient de tardor generalitzat.

 

 

Mapa d'avisos per pluja. | delCamp.cat

 

Mapa del temps arreu de Catalunya. | delCamp.cat

 

ACTUALITZACIÓ | Dimecres 13 de setembre a les 14.00 hores

 

A partir de dijous a la tarda arriba al Camp de Tarragona un canvi general de temps que ens portarà de cop la tardor amb una fortíssima baixada de temperatures i pluges generals que a més localment podrien ser fortes. A partir de dijous al migdia, els núvols aniran guanyant terreny i al vespre ja podria ploure de forma feble o moderada a molts indrets. A la costa és on hi ha més possibilitats que hi pugui haver aiguats, a la resta de comarques les pluges seran moderades com a màxim. Les pluges s'allargaran tot divendres i al vespre s'anirien retirant.

 

Espectacular baixada de temperatures

Divendres serà un dia més de finals de novembre que de finals d'estiu amb temperatures que amb prou feines passaran dels 20 graus a cap indret. De cara al cap de setmana, les temperatures remuntaran una mica però ja quedaran de tardor, amb màximes entre els 22-24 i mínimes per sota dels 10 a tot l'interior i muntanya i de 12-15 al litoral. Caldrà avançar el canvi d'armari i agafar la roba d'hivern més aviat que altres anys.

 

La tardor arriba al Camp de Tarragona aquest divendres. | CedidaComentaris

envia el comentari