Setmana totalment primaveral al Camp de Tarragona

Entre dijous i divendres s'esperen les temperatures més altes i es podria arribar fins als 25 graus
Farà un temps òptim per gaudir-lo a l'aire lliure. | delCamp.cat

Després d'un passat cap de setmana amb ambient més fred i un dilluns amb vent fort, ara sembla que el temps estable arriba al Camp de Tarragona i ens acompanyarà durant bona part d'aquesta setmana. Les temperatures pujaran clarament i no s'esperen precipitacions com a mínim fins al diumenge o dilluns vinent.


Durant aquesta setmana s'imposarà l'ambient estable a totes les comarques del Camp de Tarragona amb unes temperatures que pujaran dia rere dia fins al proper cap de setmana. L'ambient més càlid s'espera entre dijous i divendres. Demà dimecres les temperatures començaran a pujar, especialment a les comarques de l'interior. Se superarien els 20 graus a l'Alt Camp, el Priorat i puntualment també a la Conca de Barberà o el Baix Camp, a la costa les temperatures es mantindrien sense gaires canvis. Per altra banda les nits podrien ser una mica més fresques, ja que el vent de serè perdrà força.

 

Entre dijous i divendres s'espera que aquesta massa més càlida afecti de ple tot Catalunya. Les temperatures màximes pujaran puntualment fins als 25 graus a les comarques del Camp de Tarragona, especialment a punts de l'interior. A la costa les temperatures podrien quedar una mica frenades pels vents de component marítim i fins i tot podrien aparèixer algunes boires a la primera línia de la costa.


Sembla que ja a finals de setmana, entre dissabte i diumenge, les temperatures baixarien clarament a tot Catalunya. No s'espera l'arribada del fred, el que tindrem serà una normalització de les temperatures amb valors normals per l'època de l'any.Comentaris

envia el comentari