S'esperen tempestes en les properes hores al Camp de Tarragona

Tot i que s'esperen llamps i trons, en general no caurà gran quantitat de precipitació
S'esperen tempestes en les properes hores al Camp de Tarragona. | Arxiu

 

ACTUALITZACIÓ 10/05/2017, 12.45h

Ens situem en una setmana típica de primavera, amb canvis: sol, núvols i, ara, tempestes. Sembla que a les nostres comarques, la matinada de dimecres a dijous; i durant tot el matí —fins el migdia— d'aquest 11 de maig, ens creuarà una línia de tempestes amb possible aparat elèctric. Això ens deixarà llamps i trons a molts indrets. Sembla que en la majoria dels casos hi haurà més escàndol que litres de pluja caiguda, tot i que no es descarta que, localment, pugui caure algun aiguat moderat. De cara al final de la tarda i el vespre de dijous, el temps millorarà ràpidament. Pel que fa a divendres i al cap de setmana, es preveu un temps càlid i amb més sol que núvols, però no es descarten ruixats puntuals cap a les tardes, especialment a les zones més muntanyoses.


PREVISIÓ 09/05/2017 | S'acaba el temps tranquil a les comarques de Tarragona

Després de dies de molta tranquil·litat meteorològica, el temps torna a canviar aquest inici de setmana i torna el temps variable típic de primavera. No s'espera un canvi important en el temps però sí que caldrà tenir el paraigua a prop els pròxims dies.Entre la tarda d'avui dimarts i fins a la jornada de divendres, s'esperen dies molt variables amb moltes nuvolades i també alguns ruixats irregulars però que aniran acompanyats de tempesta. Durant la tarda d'avui dimarts, els ruixats apareixeran a les comarques de Ponent i del Pirineu de Lleida principalment.De forma puntual aquests ruixats arribaran també a les comarques de Tarragona, especialment al Priorat, nord del Baix Camp i la Conca de Barberà. Molt difícilment arribaran aquests ruixats a la resta del Camp de Tarragona. Dimecres es repeteix la mateixa jugada i els ruixats tornaran a aparèixer sobretot a les comarques de Lleida i de forma puntual arribaran també al Camp de Tarragona amb intensitat feble. Dimecres s'espera un dia molt ennuvolat en conjunt, amb més clarianes durant la tarda a punts de la costa.

 

La situació encara és incerta de cara a dijous i divendres. Sembla que els ruixats guanyaran extensió i de forma puntual arribaran a qualsevol punt del Camp de Tarragona.Preferentment aquests ruixats cauran a punts de muntanya i de l'interior i la costa quedarà al marge de la situació. Tot i que els ruixats, en conjunt, seran d'intensitat feble, es podran repetir alguns xàfecs localment moderats i acompanyats de tempesta. Tot i els núvols i aquests ruixats, les temperatures es mantindran molt agradables els pròxims dies i fins i tot amb tendència a pujar de cara al cap de setmana.
Comentaris

envia el comentari