Protecció Civil demana precaució a les comarques de Tarragona per la forta ventada

Protecció Civil demana molta prudència en la mobilitat i activitats a l'aire lliure per les ventades previstes a partir del migdia
El vent podria ser fort durant bona part de la tarda | delcamp.cat

 

Protecció Civil manté l’ALERTA el pla PROCICAT per les ventades previstes pel Servei Meteorològic de Catalunya i demana molta prudència en la mobilitat i activitats a l'aire lliure per les ventades previstes a partir del migdia a tot el país.


Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta  del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT davant la possibilitat d’incidències per l’episodi de fort vent generalitzat a tot Catalunya previst pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) a partir del migdia. La previsió indica que el fort vent serà generalitzat a tot Catalunya a partir d'aquest migdia. Les ràfegues de vent podran superar els 90 km/h a qualsevol punt i especialment a les cotes altes del Pirineu i Prepirineu així com als dos extrems del litoral i prelitoral on poden haver ratxes extremadament fortes de més de 120 km/h sobretot a la tarda. L’episodi de fort vent s’allargarà fins demà dimarts.

 

Protecció Civil recomana molta prudència en la pràctica d’activitats a l’aire lliure a zones de boscoses i de muntanya. Porteu l’equipament adequat i desistiu de fer l’activitat si les condicions meteorològiques no ho permeten i us podeu posar en perill. A més, cal tenir en compte que el vent bufarà molt fort a zones urbanes on no és un fenomen habitual. No us protegiu darrera de murs que puguin ser inestables o arbres o altres elements que puguin veure’s afectats per les fortes ratxes. Eviteu parcs i jardins i altres zones arbrades en el moment de les ràfegues de vent més fortes.
Comentaris

envia el comentari