Cap de setmana amb temperatures més altes al Camp de Tarragona

La pujada de temperatures serà encara més important a principis de la setmana vinent
Les temperatures pujaran durant el cap de setmana i la setmana vinent | @Cunitinforma

 

Després dels ruixats que han descarregat aquest matí al Camp de Tarragona, i que aquesta tarda es repetiran a punts de muntanya, durant els pròxims dies serà destacable la pujada de les temperatures. La calor es farà especialment evident a inicis de la setmana vinent quan s'arribarà a valors pròxims als 30 graus a les nostres comarques.


Els ruixats d'aquest matí, que han afectat bona part del territori, es repetiran aquesta tarda a punts de muntanya principalment. Aquest temps insegur anirà a menys els pròxims dies. Tot i així, encara es repetiran els ruixats puntuals a les muntanyes tarragonines fins al pròxim diumenge. El més destacat dels pròxims dies a les comarques de Tarragona seran les temperatures, en concret, la clara pujada d'aquestes. Entre dissabte i diumenge les temperatures arribaran fins als 25 o 26 graus a les comarques tarragonines, s'assoliran els valors de temperatures màxims del que portem d'any.

 

De cara a inicis de la setmana vinent, i sembla que ens acompanyaria bona part de la setmana, arribarà una massa d'aire encara més càlida des del nord d'Àfrica. Les temperatures es dispararan a les comarques de Tarragona i es registraran valors pròxims als 30 graus a punts de l'interior. A la costa la calor també serà marcada amb temperatures màximes superiors als 25 graus bona part de la setmana. Acompanyant aquestes temperatures càlides, sembla que la setmana vinent serà molt tranquil·la amb poques possibilitats de pluja a la major part del territori.
Comentaris

envia el comentari