Cap de setmana amb la possibilitat d'alguns xàfecs al Camp de Tarragona

El dia més inestable seria el diumenge amb ruixats irregulars durant bona part del dia
Cap de setmana llarg amb la possibilitat de ruixats | cedida

 

Arriba un cap de setmana llarg  i el temps vol tornar a canviar. No s'espera un gran canvi de temps, però els ruixats i algunes tempestes tornaran a aparèixer a les comarques de Tarragona. Les temperatures a poc a poc aniran recuperant-se.


Després d'un divendres amb el domini del sol en general, dissabte al matí els núvols ja guanyaran terreny a totes les comarques tarragonines. Durant el migdia, i especialment a la tarda, alguns ruixats febles afectaran les comarques de Tarragona. S'esperen quantitats de pluja poc importants, entre els 2 i 5 litres. La situació es complicaria més la jornada de diumenge, jornada típicament primaveral amb ruixats i també estones de sol. Durant el matí de diumenge s'espera un cel variable arreu del territori. Possibilitat d'algun xàfec durant el matí a qualsevol comarca del Camp de Tarragona, principalment a punts de muntanya. En conjunt aquests ruixats serien febles. A la tarda s'espera un cel molt ennuvolat amb nuvolades importants a punts de muntanya però que en principi deixaran poques precipitacions al Camp de Tarragona.

 

Dilluns el temps milloraria clarament. S'espera que el sol domini arreu del territori. Les temperatures a poc a poc aniran pujant, especialment ho faran diumenge quan alguns valors superaran els 20 graus.
Comentaris

envia el comentari