Arriben plugims acompanyats de fang al Camp de Tarragona

Aquests plugims cauran durant el matí de divendres i es repetiran durant la matinada de dissabte
Arriben plugims acompanyats de fang | cedida

 

Entre divendres i dissabte arriba a Catalunya un canvi de temps poc important que deixarà alguns plugims acompanyats de fang. El més destacat aquest cap de setmana serà la clara pujada de les temperatures a totes les comarques.


Arriba un petit canvi de temps al Camp de Tarragona entre divendres i dissabte. Durant la jornada de divendres notarem un augment dels núvols a tot el territori i durant el matí ja poden caure alguns plugims febles a les comarques del sud del Camp de Tarragona. Amb el pas de les hores aquests plugims arribaran a totes les comarques. Aquests plugims, que amb prou feines deixaran algunes dècimes de litre, aniran acompanyats de fang. Durant la tarda de divendres tindrem una treva i fins i tot s'obriran moltes clarianes.

 

Durant la matinada i les primeres hores del dissabte, es repetirà la situació i arribaran nou plugims febles al Camp de Tarragona creuant ràpidament el territori. De nou, aquests plugims febles aniran acompanyats de fang. Ràpidament les clarianes guanyaran terreny durant el matí de dissabte i la resta del dia serà tranquil. El més destacat de la jornada de dissabte serà la pujada de les temperatures, especialment a la costa on molts termòmetres pujaran fins als 25 graus al migdia amb vent de ponent que bufarà moderat.
Comentaris

envia el comentari