Vi, natura i terra, centraran la primera jornada de la Carta del Paisatge de la Conca

L'acte es durà a terme al Monestir de Poblet
Verema del 2016 en una finca de Sarral. | Joan López

 

El Monestir de Poblet acollirà aquest dissabte 18 de març la primera jornada de debat sobre la Carta del Paisatge de la Conca de Barberà. Aquestes sessions, que tindran lloc al llarg de l’any i se centraran en diversos temes i tenen per objectiu debatre sobre tot allò que té a veure amb el paisatge de la comarca.


La primera trobada comptarà amb tres taules rodones per debatre sobre el vi, els elements naturals i la terra com element del paisatge de producció. Per poder debatre sobre aquest temes, s’han convidat diversos ponents. A la taula sobre el vi hi participarà la presidenta de la DO Conca, Mariona Rendé; l’enòleg Martí Magrinyà o la periodista i enòloga, Ruth Troyano.

 

En l’àmbit dels elements naturals hi participaran Jesús Ortiz, de l’associació CEN; Ester Trullols, directora del PNIN de Poblet o Joan Pallisé, màster en intervenció ambiental. I finament, a la taula sobre la terra hi participaran Joan Cartanyà, de Fet a la Conca; Salomó Torres d’Unió de Pagesos i Carles Ahumada de la cooperativa de l’Olivera.

 

Les jornades començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins a les 14:30h al Palau de l’Abat del Monestir de Poblet i després es farà un dinar a l’Hostatgeria. A les 4 de la tarda hi ha prevista una visita guiada al Monestir de Poblet. Les jornades són obertes a tothom i cal inscriure's a www.paisatgedelaconca.cat.
Comentaris

envia el comentari