Montblanc estrena el seu primer parc per a gossos

L'equipament està situat al polígon industrial Les Tres Eres
L'equipament, on els gossos podran jugar i córrer, està situat al polígon industrial Les Tres Eres, rere l'empresa d'aluminis.
L'equipament, on els gossos podran jugar i córrer, està situat al polígon industrial Les Tres Eres, rere l'empresa d'aluminis. | LaConcaDiari.cat

 

Montblanc inaugurarà aquest dissabte, 17 de febrer, la nova àrea d'esbarjo per a gossos del municipi. L'equipament, on els cans podran jugar i córrer, està situat al polígon industrial Les Tres Eres, rere l'empresa d'aluminis, just passat el pont de la via del tren direcció Prenafeta.

 

Els actes començaran a les 12 del migdia amb una exhibició d'agility i obediència, a càrrec de Roser Pallàs. A continuació, tothom que estigui interessat, podrà provar agility amb la seva mascota. A més, hi haurà una paradeta solidària muntada per l'associació Montblanc Gat i Gos.


L'àrea d'esbarjo per a gossos té una superfície de 1.200 metres quadrats, i està totalment tancada per tal que les mascotes puguin jugar i córrer sense cap mena de perill. L'espai compta amb bancs, papereres, una font d'aigua per a gossos i diversos materials i mobiliari per a què les mascotes puguin gaudir de l'espai. El parc estarà obert diàriament, amb un horari d’obertura i tancament establert, i a més, a l’entrada s’advertirà que els gossos tot i poder anar deslligats, hauran d’estar sempre sota la vigilància dels propietaris que en seran sempre els responsables. Es recordarà també als propietaris dels animals que han de recollir els excrements.

 

El nou parc caní és el resultat de les peticions de nombrosos ciutadans que demanaven la creació d’espais a la ciutat on poder passejar els seus gossos deslligats.
Comentaris

envia el comentari