L'Espluga FM Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio i s'agermana amb la Cadena SER

Aquest dilluns s'emetrà el programa 'Espècies Protegides' des de l'Espluga i es faran els primers programes en fase de proves després del tancament
Col·laboradors de l'EFMR al nou control de la ràdio. | EFMR

 

L'Espluga FM Ràdio celebrara aquest dilluns 13 de febrer el Dia Mundial de la Ràdio amb una preestrena de la nova etapa que inclourà, com a fet més destacat, l'emissió del programa 'Espècies Protegides' de SER Catalunya, des dels nous estudis de l'Espluga de Francolí, ubicats a l'edifici de l'Antic Hospital, i s'inauguraran el 4 de març en una jornada festiva i de portes obertes. Aquest dilluns però, ja s'emetran alguns programes en fase de proves, amb l'objectiu de celebrar el Dia de la Ràdio amb tot l'equip i també amb els ciutadans, que podran assistir-hi en directe.


Aquest any, SER Catalunya ha decidit agermanar-se amb altres emissores de ràdio per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, d'entre les quals ha seleccionat l'Espluga FM Ràdio com a mostra d'una emissora local que actua com a escola de professionals i de participació social, i que acaba de superar un episodi de tancament. La Cadena SER a més, també s'agermanarà amb Radio Sevilla, Radio France, Caracol Colombia i Continental Argentina entre d'altres.

 

Així doncs, aquest dilluns a les 12 del migdia, des dels nous estudis de l'EFMR i oberts al públic, s'emetrà l'Espècies protegides, un programa que va néixer l'estiu del 2014 visitat cada dia per personatges autèntics, pintorescos, únics, compromesos, rebels i divertits.
Comentaris

envia el comentari