L'Acampada Jove tanca portes amb un nou èxit de públic: 30.000 joves combinen festa i lluita a Montblanc

Es consolida, així, una estreta relació entre la capital de la Conca de Barberà i el festival politicomusical de referència dels Països Catalans
La 22a edició de l'Acampada Jove acull més de 30.000 joves a Montblanc | laConcaDiari.cat

 

L'Acampada Jove, el festival politicomusical de referència dels Països Catalans, ha tancat la seva 22a edició congregant més de 30.000 joves a Montblanc que han gaudit dels concerts d'Aspencat, La Pegatina, Boikot, Zoo, Itaca Band, els Amics de les Arts i fins a dinou actuacions musicals més.

 


El director de l'Acampada Jove, Pau Morales, s'ha mostrat molt satisfet amb l'edició d'enguany i ha destacat la simbiosi entre el festival i Montblanc, i la festa i la consciència. «Aquests dies hem viscut la mobilització més important del jovent del nostre país abans de l'1 d'octubre i ho hem fet combinant lluita i festa, però per sobre de tot hem remogut consciències i hem viscut tres dies de llibertat», ha declarat el director.

 

L'última nit del festival ha estat la més concorreguda dels últims anys i ha comptat amb les actuacions d'Ovella Xao, Roba Estesa i Tropical Riots a la Carpa Tio Canya. A l'escenari principal, els acampats han gaudit de les actuacions d’El Diluvi, Itaca Band, Smoking Souls, Ebri
Knight i el gran èxit de la nit, Zoo.

 

Oriol Junqueras participa de l'acte polític central del festival

 

El president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras; el portaveu nacional de les JERC, Pau Morales; la secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira; i l'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, han participat de l’acte polític central de l’Acampada Jove. Tots els ponents han posat el focus en la necessitat de mobilitzar el jovent de cara al referèndum d'independència de l'1 d'octubre.

 

El festival politicomusical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana, ha tingut lloc a Montblanc per novè any consecutiu. Abans, el festival s’havia organitzat durant nou anys a Arbúcies i quatre anys més a Sant Celoni.
Comentaris

envia el comentari