El festival Brickània de Montblanc arriba amb una nova activitat adreçada al públic familiar

Les famílies que s'adrecin a dinar o sopar en un dels restaurants col·laboradors rebran l'obsequi d'una làmina per pintar i un estoig amb colors
Brickània 2017 a Montblanc
Brickània 2017 a Montblanc | Antonio Bistouras

 

Una de les innovacions de la quarta edició de Brickània, el Festival de Lego de Montblanc, arriba de la mà de tres restaurants de Montblanc que han volgut implicar-se amb l'organització de l'esdeveniment. A l'Arc Restaurant, el Pergamí i Sant Francesc Restaurant les famílies que s'hi adrecin a dinar o sopar rebran l'obsequi d'una làmina per pintar i un estoig amb colors. El full que s'ha de pintar és un disseny de la botiga montblanquina 'Un gat al teulat', un dibuix que evoca la llegenda de Sant Jordi, sempre present a la vila. Aquesta iniciativa es vol estendre a properes edicions de Brickània i també a Clickània a l'octubre, ja que són moments amb una alta presència de turisme familiar.


Star Wars tornarà a ser protagonista a Brickània  

 

Montblanc ja ho té tot a punt per la quarta edició de Brickània, el festival de Lego de la capital de la Conca de Barberà. Enguany, aquesta proposta celebrarà la quarta edició els dies 16 i 17 de juny després de la bona acollida de les anteriors. De fet, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc, és organitzadora d'altres esdeveniments d'èxit com el festival internacional Terrània de ceràmica artística o Clickània, el festival de Playmobil que se celebren a la tardor. El festival compta amb la col·laboració i l'assessorament d'aficionats al món de Lego, col·leccionistes i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat Rovira i Virgili a més de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i els Guies de Montblanc.

 

 

Com en la passada edició, la nau de l'antiga església de Sant Francesc i el claustre seran l'epicentre de Brickània. Allà es podran veure els 13 grans diorames temàtics que, enguany, s'inspiren en en temes ben variats. Una de les principals característiques és que es realitzen íntegrament amb bricks de Lego. En aquesta edició s’hi podran tornar a veure diversos diorames que estaran inspirats en la temàtica de Star Wars, ja que cal recordar que el Lego té una important línia de producte dedicada a les pel·lícules d’aquesta famosa nissaga. S'hi podrà veure: la batalla d'Endor, el planeta Tatooine, i un zoo d'Star Wars. El recinte de Sant Francesc també acollirà diversos punts de venda especialitzats i espais de joc per als menuts.

 
Comentaris

envia el comentari