El mossèn de Santa Coloma de Queralt es veu envoltat en una polèmica per una herència

El religiós nega que s'aprofités d'una amiga que li va deixar part d'una casa | La germana de la finada ho denuncia a 8tv
 
El mossèn de Santa Coloma de Queralt, Joan Francesc Amigó, afirma que al programa '8 al dia' de Josep Cuní van difamar sobre ell. El religiós es queixa perquè la senyora Maria Gilabert el va acusar en directe d'haver influït sobre la seva germana perquè aquesta deixés part de la seva herència al mossèn amb qui mantenia una relació d'amistat des de feia molts anys. Gilabert va relatar que Amigó s'havia aprofitat de la seva germana malalta d'Alzheimer per (aconseguir) la propietat de la meitat de la casa familiar ubicada a Ciutadilla.

Mossèn Joan Francesc Amigó, que es mostra molest per no haver pogut donar la seva versió a través del mateix programa de televisió que ja ha acabat les emissions, explicava a Ràdio Montblanc i a laConcaDiari.cat que «el que diu Maria Gilabert és fals, jo a la seva germana, la Justina, l'estimava com una segona mare i mai l'hauria enganyat» i destaca que «feia 12 anys que al testament havia escrit que part de la casa me la deixava a mi, i m'havia demanat explícitament que no li digués a la seva germana». Segons el mossèn, les dues germanes no tenien una bona relació, i els darrers anys de la seva vida va ser ell, segons explica, qui es va fer càrrec de cuidar-la durant la seva malaltia. «Li vaig buscar una persona que la cuidés nit i dia», relata.

 

Un cop obert el testament, Maria Gilabert reclama la meitat de la casa familiar a Joan Francesc Amigó i de fet, s'ha posat en contacte amb l'arquebisbat de Tarragona perquè intentessin que el religiós renunciés a l'herència. Amb tot però, segons el mossèn, l'arquebisbat «m'ha deixat les mans lliures per decidir».
Comentaris
rosa
A l´hora de cuidar un familiar ningú és parent peró per cobra l´herencia tothom és parent
Ester
Per ser mossen s'hauria de donar vergonya de fer el q ha fet i menys renúncia a la part de la casa La Maria no es mereix això i la Justina sort va teni d'ella i no de gent q s'aprofita de la bona fe i apreci.

envia el comentari