Els comerços de Montblanc celebren l'arribada de la primavera regalant 900 flors als clients

En la quarta edició de ‘Benvinguda, Primavera’ del proper 20 de març hi participen més establiments que mai
Aquesta ‘Benvinguda, Primavera’ la flor escollida per regalar és la begònia.
Aquesta ‘Benvinguda, Primavera’ la flor escollida per regalar és la begònia. | UBCM

 

El dia en el qual arriba oficialment la primavera, el proper dimarts 20 de març, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) regalarà una flor plantada als clients en el marc de la campanya ‘Benvinguda, Primavera’. Aquest serà el quart any que l'associació comercial de la vila porta a terme aquesta campanya de fidelització, que ja des dels seus inicis gaudeix d'una gran acceptació per part del públic i els establiments associats.


Així enguany, els establiments participants a ‘Benvinguda, Primavera’ regalaran més de 900 flors. Cal remarcar que aquesta edició s'ha incrementat el nombre de comerços participants, i en seran 38 establiments, el que representa més de la meitat dels associats a la UBCM. El nombre de flors que es regalaran als clients també va a l'alça significativament, i en són 200 més que el 2017. Aquesta ‘Benvinguda, Primavera’ la flor escollida per regalar és la begònia.

Els establiments participants a ‘Benvinguda, Primavera’ regalaran més de 900 flors.
Els establiments participants a ‘Benvinguda, Primavera’ regalaran més de 900 flors. | UBCM

 

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica que estan molt satisfets «de la bona resposta dels establiments associats a aquesta campanya; i creiem que també es repetirà l'èxit entre els clients. La iniciativa és una forma simpàtica i original de premiar-ne la seva fidelitat i incentivar les compres i el moviment al centre comercial de Montblanc. També pretenem reforçar els vincles de confiança ja existents dels nostres establiments de proximitat amb els consumidors. En definitiva i després d'un hivern que darrerament ha estat fred, ens encanta poder regalar-los una flor per celebrar la nova estació».

 

La campanya ‘Benvinguda, Primavera’ es difondrà també a través de les xarxes socials de la Unió de Botiguers, i mitjançant material gràfic creat expressament.
Comentaris

envia el comentari